Король Чарльз побачився з Девідом Бекхемом, відмовившись від зустрічі з принцом Гаррі

Щоб обговорити благодійні проєкти

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Getty Images

ОПУБЛІКОВАНО: 13 травня 2024

Король Чарльз III вирішив провести приватну зустріч з відомим футболістом Девідом Бекхемом та поспілкуватися про благодійну діяльність у той час, як його молодший син принц Гаррі був у Лондоні. 9 травня монарх запросив спортсмена у свою приватну резиденцію Хайгроув, щоб обговорити ініціативи соціального фонду The King's Foundation.

Минулого року Девід Бекхем публічно привітав Чарльза III на церемонії модної премії London Fashion Awards, що відбулася усього через декілька тижнів після коронації. 

«Це честь — зустрітися з нашим королем. Я завжди був відданим роялістом, і мене виховували в любові до королівської сім’ї», 

— зазначив спортсмен.

Принц Гаррі, король Чарльз III та королева-консорт Камілла

Принц Гаррі, який зараз мешкає в Каліфорнії разом з дружиною Меган Маркл і двома дітьми, приїхав до Англії на святкування 10-ї річниці змагань «Ігри нескорених», однак не зміг зустрітися з монархом.

Повідомлялося, що причиною цього став щільний графік короля Чарльза III, який 30 квітня офіційно повернувся до виконання своїх обов'язків, попри діагноз. Нагадуємо, що в лютому стало відомо, що 75-річний монарх хворий на рак та проходить курс лікування. 

8 травня король Чарльз не з'явився на важливій для принца Гаррі події, що проходила у соборі Святого Павла. Натомість монарх відвідав вечірку в саду Букінгемського палацу. Після візиту до Лондона принц Гаррі разом із Меган Маркл вирушив до Нігерії, щоб популяризувати там «Ігри нескорених», у яких беруть участь поранені військовослужбовці та ветерани з різних країн, зокрема з України. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ