Донька Анджеліни Джолі Вів’єн підтримала її на зйомках телешоу

Програми, присвяченої новому мюзиклу акторки

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Instagram, Getty Images

ОПУБЛІКОВАНО: 14 травня 2024

Володарка премії «Оскар» Анджеліна Джолі взяла участь у зніманнях американського ранкового шоу Today, де розказала про свій новий бродвейський мюзикл «Аутсайдери» (The Outsiders). Акторку, яка зараз рідко з'являється на публіці та майже не дає інтерв'ю, прийшла підтримати її 15-річна донька Вів'єн Джолі-Пітт. 

Зірка фільмів «Маліфісента» та «Турист» підкреслила, що театральний проєкт, який вона продюсує, присвячений темам сім'ї та суспільства. Донька акторки також бере участь у розробці мюзиклу — Вів'єн працює асистенткою на знімальному майданчику. Постановка отримала 12 номінацій на премію «Тонні».

Події вистави, що заснована на однойменній книзі С. Е. Гінтона та фільмі Френсіса Форда Копполи, розгортаються в 1967 році. У провінційному містечку штату Оклахома, банди підлітків протистоять одна одній. Діти вулиць — Понібой Кертіс та його найкращий друг Джонні Кейд — борються із заможними суперниками, Соксами. Мюзикл досліджує теми соціальної нерівності, вірності та пошуку свого місця у світі. 

«Наша постановка не оминає темних сторін життя, багатьох речей, які ми відчуваємо та маємо обговорити. Але врешті-решт те, що нам допомагає, — це сім’я»,

— зазначила Анджеліна Джолі. 

На інтерв'ю акторка з'явилася в елегантному образі  total black, обравши стриману максісукню з поясом, довге чорне пальто та окуляри в чорній оправі.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ