Букінгемський палац представив новий портрет королеви Камілли

З особливої нагоди

АВТОР:

ФОТО: Instagram: @theroyalfamily

ОПУБЛІКОВАНО: 18 липня 2024

Напередодні королівське подружжя Чарльз III і Камілла завершило свій декількаденний тур Нормандськими островами. Протягом подорожі монархи відвідали найбільший острів групи — Джерсі, де побували на Асамблеї штатів (на зібранні парламенту острова), поспілкувалися з місцевими про сільське господарство, рибальство та водну культуру, а також споглядали Парад короля на площі Звільнення. 

Продовжуючи свій візит, король і королева Великої Британії вирушили до острова Гернсі, де познайомилися з культурною спадщиною місця та побували в будинку Віктора Гюґо. Окрім цього, саме тут вони зустріли день народження королеви Камілли. Піддані поспішили привітати її, зокрема, під акомпанемент гітари місцевий дитячий хор виконав пісню Happy Birthday для Камілли. 

Традиційне привітання чекало на неї й від королівської сімʼї: на офіційній сторінці у X (Twitter) з нагоди дня народження було опубліковано ексклюзивний портрет Камілли, зроблений саме на острові Гернсі. 

На світлині королева позувала у вбранні насиченого синього кольору, декорованому вишивкою в тон на рукавах, комірці та вздовж застібки. Образ Камілли, окрім її фірмової зачіски, доповнювали перлинне намисто та декілька браслетів на правій руці. 

Букінгемський палац представив новий портрет королеви Камілли

«Бажаємо Її Величності Королеві щасливого дня народження»,

— йдеться в дописі. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ