Зендея продемонструвала актуальні у 2024 році прикраси у зніманні для Bulgari

Цікаві ювелірні тренди

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Надані пресслужбою

ОПУБЛІКОВАНО: 17 січня 2024

Для творчості та експериментів немає меж. У цьому нас переконує нова рекламна кампанія італійського Дому Bulgari, що отримала назву Icon. Обличчям кампейну стала постійна амбасадорка бренду, зірка серіалу «Ейфорія» Зендея. Позуючи перед об’єктивом фотографа Девіда Сімса, акторка транслює глядачам заряд енергії та впевненості, демонструючи актуальні у 2024 році прикраси. 

Зендея у новій кампанії Bulgari

Шию Зендеї на світлинах з кампанії прикрашає підвіс із колекції B.zero1, виконаний з білого золота та оздоблений діамантами. Його стилісти знімання поєднали з годинником, корпус і браслет якого виготовлений з нержавіючої сталі, а безель — з рожевого золота. 

Цей рік у прикрасах — цілком і повністю про метали. Ми бачили це як на подіумах, так і у всіх передових фешіоніста, зокрема Роузі Гантінгтон-Вайтлі. Тож головною темою ювелірних образів стають срібло, жовте, біле та рожеве золото, а також їхні різноманітні поєднання. 

Зендея у новій кампанії Bulgari

Бренд Bulgari та Зендея продовжують цей тренд. Руку акторки поряд із годинником обіймають два браслети — з білого та рожевого золота. Окрім них, Зендея приміряла й інші ювелірні вироби з колекції B.zero1, зокрема каблучки, оздоблені діамантами. 

Культова колекція B.zero1 з моменту свого дебюту у 1999 році є символом новаторства Bulgari, поєднання спадщини римського Дому з інноваціями ювелірного мистецтва. Новинки, продемонстровані Зендеєю, тонко переосмислюють класику лінійки. 

Зазначимо, що у червні Bulgari доповнить серію ще двома браслетами.

Зендея у новій кампанії Bulgari

Зендея у новій кампанії Bulgari


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ