Роузі Гантінгтон-Вайтлі показала, як поєднувати золоті прикраси із сукнею кольору металік, у новій кампанії Tiffany & Co.

Уроки стилю від знаменитої моделі

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @tiffanyandco

ОПУБЛІКОВАНО: 17 грудня 2023

Наймодніші жінки світу вже починають готуватися до сезону зимових свят і ділитися своїми аутфітами із шанувальниками. Напередодні модель Роузі Гантінгтон-Вайтлі, що гордо носить титул сучасної ікони стилю, зʼявилася у рекламній кампанії бренду ювелірних виробів Tiffany & Co. та продемонструвала трендове поєднання для вечірнього образу.

На відео Роузі одягає золоте кольє у вигляді ланок ланцюжка, оздоблене діамантами, а також сережки, браслет і каблучку з цього сету. Ними модель доповнює срібну сукню з ефектом металік.

В аутфіті з рекламного ролика Роузі Гантінгтон-Вайтлі використала цікавий стилістичний прийом, який варто взяти до уваги всім фешіоніста: поєднання різних відтінків металу, в цьому випадку — срібла і золота. Їхній контраст робить образ більш деталізованим і цікавим. Комбінувати метали можна не лише за цією формулою — наприклад, стильний вигляд матиме срібне кольє із золотим годинником. Аби досягти вдалого результату, стилісти радять обрати один основний метал, а другий — контрастним вкрапленням. Йдеться, звісно, не лише про жовте золото і срібло, а й про біле та рожеве золото.

Роузі Гантінгтон-Вайтлі

Зазначимо, що мінімалістичний стиль Роузі Гантінгтон-Вайтлі вже давно став візитівкою моделі. Тисячі фешіоніста намагаються відтворити її повсякденні та спортивні образи. Однак найбільше захоплення викликають урочисті вбрання Роузі від Valentino, Dolce & Gabbana та Saint Laurent. Лишаючись вірною своєму фірмовому мінімалізму, вона вміє досягти максимального рівня вишуканості й елегантності.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ