Юлія Саніна у вбранні від українських брендів отримала премію BAFTA TV Awards

Обійшла церемонію коронації Чарльза III

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @the_hardkiss

ОПУБЛІКОВАНО: 14 травня 2024

Днями у Лондоні відбулася престижна церемонія нагородження найкращих британських телевізійних проєктів BAFTA TV Awards 2024. Перемогу в одній із номінацій — «Найкраще шоу в прямому ефірі» — здобув пісенний конкурс «Євробачення-2023», що через війну в Україні відбувся у Великій Британії після перемоги Kalush Orchestra. Цікаво, що в цій категорії також було висунуто коронацію Чарльза III.

Отримувати нагороду BAFTA на сцену піднялися співведучі Євробачення-2023 — британська акторка Анна Веддінгем та українська співачка, фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна. Остання для заходу обрала вишукане вбрання від українських брендів. За словами співачки, це було принциповим для неї.

Так, Юлія постала перед публікою в ніжній білій сукні з рюшами та напівпрозорими деталями від Valery Kovalska. Образ вона доповнила босоніжками на підборах Kachorovska, сумкою VerbenA Handbags і діамантовими сережками SOVA.

Юлія Саніна у вбранні від українського бренду отримала премію BAFTA TV Awards

Юлія Саніна у вбранні від українського бренду отримала премію BAFTA TV Awards

«Звичайно, для такої важливої події, як BAFTA TV Awards, я обрала тотал-лук від українських дизайнерів. Для мене це принципово важливо. Сукню для церемонії від Valery Kovalska обирали між чорною класичною та більш екстравагантною. Вибрали більш помітну — вона яскрава, але при цьому дуже ніжна. А ще вона відповідає настрою мого майбутнього Special Kiss. Квітковий силует сукні підкреслюють ніжні біло-рожеві відтінки»,

— пояснила свій вибір Юлія.

У вбранні від українських брендів співачка сяяла і на after party церемонії. Її другим образом стало поєднання піджака та червоної спідниці від Darja Donezz.

Юлія Саніна у вбранні від українського бренду отримала премію BAFTA TV Awards


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ