Ріанна одягла хустку українського бренду Ruslan Baginskiy

Співачка поділилася новими фото

АВТОР:

ФОТО: Instagram @badgalriri

ОПУБЛІКОВАНО: 2 липня 2024

Співачка, дизайнерка та засновниця популярного б'юті-бренду Fenty Ріанна поділилася на своїй сторінці в Instagram новими знімками, на яких представляє літню колекцію блисків для губ.

На декількох кадрах зірка позує в коричневій хустці відомого українського бренду Ruslan Baginskiy, який люблять знаменитості, моделі та трендсеттери з усього світу, зокрема Мадонна, Бейонсе, Doja Cat, Джіджі Хадід, Періс Гілтон, Емілі Ратаковскі та інші.

Ріанна не вперше обирає аксесуар Ruslan Baginskiy — минулого літа співачка взяла з собою солом'яний капелюх бренду на відпочинок нв Барбадосі.

Нагадуємо, що у червні співачка стала новим обличчям аромату J’adore від Dior, що вже понад два десятиліття не втрачає популярності. 

Минулого місяця Ruslan Baginskiy представив свою першу сумку HatBag. Це аксесуар-трансформер, виготовлений з натуральної соломи та шкіри, який можна носити як панаму, а також як сумку на довгій ручці.

Крім того, у травні капелюхи бренду показали у вечірньому шоу Джиммі Феллона. Ведучий приміряв знакову шапку-авіатор Ruslan Baginskiy, порівнявши її з перукою Тіни Тернер, і заспівав у прямому ефірі пісню артистки.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ