Prada показав сумку, яка має бути у вашому гардеробі цього сезону

Легендарний дизайн у новому прочитанні

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @prada

ОПУБЛІКОВАНО: 28 березня 2024

Як головний бренд-трендсетер (і найгарячіший бренд за версією Lyst), саме Prada визначає головні тенденції сезону. Тож у світі моди діє закон: якщо Міучча Прада пропонує якусь річ, уже скоро вона буде всюди. Переконані, так само станеться і з цією сумкою — днями у своєму Instagram-акаунті модний дім презентував оновлену версію культової моделі Prada Galleria.

Цього сезону бренд пропонує відійти від мінісумок, розмірів XXL, нестандартних форм і шоперів та зробити ставку на структуровану класику. Вічна форма сумки Prada Galleria була переосмислена як ззовні, так і зсередини та представлена у декількох варіантах із мʼякої шкіри, прикрашеної шпильками.

Попередній запуск Prada Galleria вже відбувся на сайті бренду.

Prada показав наймоднішу сумку весни 2024 року

У своєму Instagram бренд продемонстрував два аутфіти з оновленою моделлю: жіночий — з класичним тренчем, з-під якого визирає капюшон вʼязаного худі та джогери, а також чоловічий — з брючним костюмом.

Сумка Prada Galleria, попри блискучий декор, лишається досить базовою, а отже й універсальною. Поєднувати її можна як з елементами ділового стилю, що зробить образ ще більш практичним для офісних буднів, і речами в естетиці ladylike, так і з casual-аутфітами — на випадок, якщо вам потрібен місткий варіант.

Аксесуар виглядатиме органічно як з жорстким за структурою одягом, так і з розслабленим. Він підкреслюватиме обраний настрій вбрання або балансуватиме його.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ