Miu Miu представив взуття, яке носитимуть усі фешіоніста цієї весни

Цікава колаборація

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @miumiu

ОПУБЛІКОВАНО: 23 лютого 2024

Нині бренд Міуччі Пради — Miu Miu — є одним з безперечних трендсетерів. Кожна річ, продемонстрована ним: від знакового сірого кардигана до шкіряної сукні довжини мікро, стає однією з найбажаніших для фешіоніста з усього світу та миттєво розкуповуються. І це стосується не лише одягу, а й взуття. Чого лише варті слінгбеки на підборах kitten heels у винному кольорі, що увійшли до переліку найгарячіших речей від fashion-платформи Lyst? Тож готуючись до весняного сезону, пильно стежимо за новинками від бренду.

Напередодні Miu Miu представив модній спільноті несподівану колаборацію — з брендом спортивних товарів New Balance. Класична модель бігових кросівок New Balance 530 має повністю оновлений вигляд — від естетики взуття до використаних матеріалів. У новій лінійці мінімалістичний дизайн цієї пари зустрівся з новаторських духом Miu Miu. Ключовими характеристиками кросівок стали комфорт, упевненість і легкість.

Кросівки New Balance x Miu Miu

У зніманні, що супроводжує вихід колаборації New Balance x Miu Miu, моделі позують у кросівках, лежачи на застелених постіллю матрацах. Новенька пара взуття доповнює образи з сукнями прямого крою і пальтами, топами з довгими рукавами і класичними брюками з широким акцентним ременем, а також легкими сукнями міні з жакетом.

Кросівки New Balance x Miu Miu

Кросівки New Balance x Miu Miu

Кросівки New Balance x Miu Miu

Зазначимо, що це не перша колаборація New Balance та Miu Miu. У вересні 2022 року вбрання моделей на подіумі Miu Miu доповнювали кросівки New Balance 574.

Нагадаємо, що нещодавно Міучча Прада представила взуття, створене у колаборації з іншим відомим брендом — британською компанією Church’s, заснованою у 1873 році. Лофери з акцентним ремінцем виготовлені з зістареної шкіри та, за твердженнями самих брендів, поєднують сучасність і вишуканість.

Кросівки New Balance x Miu Miu

Кросівки New Balance x Miu Miu


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ