Пенелопа Крус розказала про зйомки фешн-фільму Chanel з Бредом Піттом

Відео, натхнене романтичною мелодрамою «Чоловік і жінка»

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Кадри з фільму

ОПУБЛІКОВАНО: 29 березня 2024

Бренд Chanel представив нове відео, в якому іспанська акторка, володарка премії «Оскар» Пенелопа Крус поділилася подробицями знімання фешн-фільму, що відкрив показ осінньо-зимової колекції Дому на Тижні моди в Парижі. 

Чорно-біла стрічка, в якій Пенелопа Крус зіграла разом з Бредом Піттом, натхнена відомим фільмом 1966 року «Чоловік і жінка» Клода Лелуша. Герої мелодрами, автогонник Жан-Луї та прекрасна вдова на ім'я Анна, почуваються самотніми й живуть у світі своїх спогадів, однак випадкова зустріч пробуджує в них давно забуті почуття.

Акторка зазначила, що «Чоловік і жінка» — одна з її улюблених картин, що не потребує римейку. Однак вона з радістю об'єдналася з Chanel, щоб створити красивий омаж історії та особисто попрацювати з Клодом Лелушем, який став режисером фешн-фільму.

Бред Пітт у фільмі Chanel 

Дія короткометражної стрічки Chanel розгортається у приморському місті Довіль, де засновниця бренду Коко Шанель відкрила свій перший бутик у 1913 році. Саме ця символічна локація надихнула Віржині Віар на створення осінньо-зимової колекції.

У 2013 році Пенелопа Крус і Бред Пітт вперше знялися разом у фільмі «Радник» Рідлі Скотта, однак не мали спільних сцен. У фешн-фільмі Chanel вони милуються нічним містом, замовляють стейки шатобріан та насолоджуються сонячною погодою на французьких пляжах під музику композитора Франсіса Ле.

«Ми з Бредом познайомилися багато років тому. Я завжди захоплювалася його акторською майстерністю, і мені було приємно розділити цей досвід з ним. Думаю, він ідеально підійшов на роль головного героя, яку колись втілив на екрані Жан-Луї Трентіньян»,

— зазначила акторка.

Бред Пітт і Пенелопа Крус у фільмі Chanel 

Незмінною супутницею Пенелопи Крус стала класична чорна сумка Chanel, як і у героїні фільму «Чоловік і жінка» Анни Готьє.

Акторка підкреслила, що коли вона була маленькою дівчинкою, то могла лише мріяти про Chanel, і відчуває задоволення щоразу, як вдягає речі бренду. На думку Крус, ніхто б сьогодні не впорався з обов'язками креативного директора Дому краще, ніж права рука Карла Лагерфельда — Віржині Віар.

Нагадуємо, що Бред Пітт став першим чоловіком, якому довірили представляти аромат Chanel №5, а Пенелопа Крус з 2018 року є офіційною амбасадоркою бренду.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ