Бред Пітт і Пенелопа Крус зіграли в новому фешн-фільмі Chanel

Романтика чорно-білого французького кіно

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Кадри з фільму

ОПУБЛІКОВАНО: 5 березня 2024

Креативна директорка Chanel Віржині Віар вирішила відкрити показ осінньо-зимової колекції, що пройшов у межах Тижня моди в Парижі, чорно-білим фільмом із зірковими акторами. Головними героями модної стрічки стали Бред Пітт і Пенелопа Крус, що зобразили на екрані вишукану пару закоханих.

Вони милуються нічним містом з вікна машини, замовляють стейки шатобріан, розмовляють про все та насолоджуються сонячною погодою на французьких пляжах під музику композитора Франсіса Ле.

Картина відсилає до знаменитого фільму 1966 року «Чоловік і жінка» Клода Лелуша, що отримав два «Оскари» та Гран-прі Каннського кінофестивалю. Герої мелодрами, автогонник Жан-Луї та прекрасна вдова на ім'я Анна, почуваються самотніми й живуть у світі своїх спогадів, однак випадкова зустріч пробуджує в них романтичні почуття і змушує забути про сум.

Дія короткометражної стрічки Chanel, як і фільму Клода Лелуша, розгортається у приморському місті Довіль, де засновниця бренду Коко Шанель відкрила свій перший бутик у 1913 році. Саме ця символічна локація надихнула Віржині Віар на створення нової колекції.

Незмінною супутницею Пенелопи Крус у стрічці стала класична чорна сумка бренду з позолоченим ланцюжком та емблемою Chanel. У фільмі також знялася нідерландська модель Ріанн ван Ромпей — вона зіграла офіціантку, що обслуговує закохану пару.

У 2012 році Бред Пітт став першим чоловіком, якому довірили представляти аромат Chanel №5. Пенелопа Крус також неодноразово обирала кутюрні образи бренду для червоних доріжок, а у 2018-му офіційно стала його амбасадоркою. Того ж року акторка знялася у рекламній кампанії круїзної колекції Chanel, яку зафільмував Карл Лагерфельд.

Раніше Бред Пітт і Пенелопа Крус ніколи не грали романтичних партнерів, однак вже працювали разом у фільмі Рідлі Скотта «Радник» у 2013 році.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ