Олів'є Рустен відрізав частину сукні співачки Tyla під час балу Met Gala

Один з найцікавіших моментів заходу

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @balmain

ОПУБЛІКОВАНО: 9 травня 2024

Днями у музеї Метрополітен відбувся, без перебільшення, найяскравіший захід fashion-світу — бал Інституту костюма Met Gala, який зібрав на урочистому хіднику десятки світових зірок: від Зендеї та Дженніфер Лопес до Лани Дель Рей і Ніколь Кідман. Кожен з присутніх з усіх сил намагався вразити публіку своїм вбранням, та вийшло це далеко не у всіх. Про найкращі образи Met Gala 2024 ми розповідали у нашому попередньому матеріалі, проте тоді ще не було відомо, яка доля спіткала одну з суконь.

Так, співачка Tyla, для якої цьогорічний бал став дебютом на Met Gala, обрала сукню Balmain, що повністю обтискала її тіло, декоровану піском та мікрокристалами. Їх майстри модного дому вручну наносили на тканинну форму тіла зірки, створюючи ілюзію сирих скульптурних матеріалів. Фігурний топ переходив у спідницю моделі «русалка», виконану з органзи.

Сукня співачки Tyla на Met Gala 2024

Сукня авторства Олівʼє Рустена увійшла в історію Met Gala 2024, проте дизайнер вирішив її долю досить несподівано. Після проходу Tyla славнозвісними сходами музею креативний директор Balmain відрізав нижню частину вбрання просто за кулісами балу.

Процес перетворення сукні показали в Instagram бренду, назвавши його імпровізованою редакцією.

Нагадаємо, що на Met Gala Creator Watch Party ми бачили аутфіт від українського бренду Nadya Dzyak.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ