На Met Gala 2024 зʼявився образ від українського бренду

Гордість для fashion-спільноти України

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @youngemperors

ОПУБЛІКОВАНО: 8 травня 2024

Днями в музеї Метрополітен відбулась одна з найвизначніших і найяскравіших модних подій рокубал Інституту костюма Met Gala 2024. Цьогоріч справжньою зіркою вечора став Джон Гальяно, адже всю увагу до своїх двох аутфітів його авторства прикувала Зендея. Окрім цього, чимало зірок зробили ставку на один із головних брендів-трендсетерів — Prada. Серед них — Брі Ларсон, Сара Полсон, Тайлер Мітчелл та багато інших. 

Також на заході ми знову побачили українські бренди, але цього разу на Met Gala Creator Watch Party. З-поміж усіх присутніх знаменитостей вирізнявся Нельсон Тібергіен із fashion-дуету Young Emperors. Він обрав кастомний костюм насиченого червоного кольору від українського бренду Nadya Dzyak, декорований об’ємною квіткою, і доповнив його сорочкою й краваткою у тон, а також шкіряною сумкою-трояндою та чорними туфлями. 

Його кохана Ізабель Чапут одягла комплект із жакета та пишної спідниці з акцентом на стегна. Образ завершували мікросумочка та босоніжки на підборах, прикрашені квітами. 

У своєму Instagram модний дует опублікував влог з події. 

Нагадаємо, що минулого року українська дизайнерка Світлана Бевза стала гостею балу Інституту костюма Met Gala. Для заходу вона обрала вбрання від власного бренду Bevza. 

Окрім Світлани, на червоному хіднику також з’явилася українська модель Паша Гаруля — також в образі від Bevza.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ