Бренд Shovkovo представив колекцію шовкової постільної білизни

Увага до кожної деталі

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Надані брендом

ОПУБЛІКОВАНО: 27 лютого 2024

Напередодні український бренд Shovkovo представив нову колекцію шовкової постільної білизни, до якої увійшли як повністю шовкові комплекти щільністю 22, 25, або 30 момме, так і смартнабори, що складаються з сатинового простирадла на резинках, сатинової підковдри з шовковою смужкою до обличчя та смартнаволочок з шовком 19 момме. Комплекти відшиваються за індивідуальними мірками, щоб ідеально підходили до ліжка.

Для постільної білизни команда використовує широкий шовк, якого немає в Україні, його замовляють спеціально під клієнта: необхідну кількість метрів шовку для пошиття комплекту, бажаного кольору та щільності. Під замовлення чекати тканину близько 2-3 тижнів та ще 5-7 днів на пошиття, тобто готовий індивідуальний комплект клієнти отримають менше ніж за місяць. Також є варіанти пошиття білизни із шовку, що є в наявності.

Бренд Shovkovo представив колекцію шовкової постільної білизни

В асортименті Shovkovo також представлені шовкові аксесуари для краси та догляду: шовкові наволочки, рушники для обличчя, тюрбани, резинки, рукавички для пілінгу, екологічні спонжі та деякий одяг.

Зазначимо, що шовк — унікальний матеріал, у хімічному складі якого наявні протеїни та амінокислоти. Вони зволожують шкіру та мають бактерицидну дію: в шовку не живуть та не розмножуються бактерії, тому сон на шовку — мастхев для кожної жінки, яка відвідує косметолога або має проблемну шкіру. Шовкова наволочка не залишає заломів на шкірі на ранок, адже шкіра по шовку ковзає, тому зупиняється поглиблення зморщок. Також шовк не поглинає доглядові засоби.

Бренд Shovkovo представив колекцію шовкової постільної білизни

Шовк гіпоалергенний, у ньому не живе пиловий кліщ, також він гігроскопічний — чудово поглинає вологу та швидко висихає. Матеріал пропускає повітря і дозволяє шкірі дихати. Це особливо важливо, адже третину життя ми проводимо уві сні.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ