BEVZA презентує кольє «Роса на сонці»

Новий символ спадщини та надії

АВТОР:

ФОТО: Представлені брендом

ОПУБЛІКОВАНО: 22 серпня 2024

BEVZA представив нову прикрасу, що стала символом для багатьох українців. Спеціально до Дня Незалежності України бренд випустив знакове кольє «Роса на сонці» та сережки у формі колосків у новій версії, прикрашеній кристалами, які символізують росу.

Нова прикраса є відсиланням до проникливих рядків з Національного гімну України«згинуть наші воріженьки як роса на сонці, запануємо й ми, браття, у своїй сторонці». Кольє «Роса на сонці» є не лише вишуканим аксесуаром, але й потужним символом стійкості, спадщини та надії, що уособлює силу і непохитність українського народу.

BEVZA презентує кольє «Роса на сонці»

«Роса на сонці»

BEVZA презентує кольє «Роса на сонці»

Кольє та сережки були створені з особливою увагою до деталей, кожен елемент цієї прикраси розроблено так, щоб викликати асоціації з краплями роси, які з'являються на колосках пшениці на світанку, символізуючи оновлення та надію.

Прикраси BEVZA, як і завжди, продовжують поєднувати традиції та сучасність, тому вони резонують не лише з українцями, але і з глобальною авдиторією. Кольє «Роса на сонці» та сережки в новій інтерпретації є ідеальним втіленням цього підходу, нагадуючи про важливість збереження національної спадщини та сили духу.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ