Белла Гадід повертається на подіум: вшанування спадщини Іва Сен-Лорана у Парижі

Вперше за останні два роки

АВТОР:

ФОТО: spotlight/launchmetrics

ОПУБЛІКОВАНО: 26 вересня 2024

Після двох років відсутності на подіумах, Белла Гадід знову увійшла у світ моди. Цього разу вона втілила образ легендарного дизайнера Іва Сен-Лорана, з’явившись на показі колекції весна-літо — 2025 бренду Saint Laurent, який проходив у Парижі під керівництвом Ентоні Ваккарелло.

Це був особливий вечір, присвячений самому Іву Сен-Лорану, його особистому стилю та незабутнім модним образам. Показ, що проходив у головному офісі бренду на лівому березі Парижа, був сповнений символізму: кожен вихід моделі на подіум був присвячений музам та близьким дизайнера, з якими він співпрацював протягом своєї кар’єри. Белла Гадід, в класичному чорному костюмі, білосніжній сорочці та чорній краватці, втілила образ Даніель Люке де Сен-Жермен — моделі, яка вперше зустріла дизайнера у віці 19 років. Саме для неї він створив свій перший смокінг, сафарі-куртку та прозору сукню.

Белла Гадід повертається на подіум

Однак цього вечора Белла Гадід не просто відображала стиль своєї героїні. Її образ був прямим нагадуванням про самого Іва Сен-Лорана — зі своєю вишуканою стриманістю та елегантністю. У шоу також взяли участь інші моделі, які представляли інші важливі фігури з оточення дизайнера: Ава Шипп дебютувала в Парижі в образі Катрін Деньов, а Сара Кабальєро перевтілилася в Лулу де ла Фалез.

Белла Гадід, яка востаннє з’явилася на показі Miu Miu сезону весна-літо — 2023, що відбувся два роки тому, протягом останніх двох років зосередилася на своїй фізичній та психічній реабілітації після тривалої боротьби з хворобою Лайма, несподівано для багатьох вирішила зробити свій великий камбек на подіум саме для цього важливого показу. Як одна з найвідоміших амбасадорок бренду, вона вже брала участь у кампаніях Saint Laurent, проте її поява на подіумі стала особливим моментом цього модного сезону.

Белла Гадід повертається на подіум

Показ Saint Laurent, який відбувся на другий день Паризького тижня моди, став справжньою шаною спадщині великого дизайнера. Вечір, присвячений його вишуканому смаку та неординарному підходу до моди, залишив незабутнє враження, і присутність Белли Гадід лише підкреслила значимість цього моменту.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ