Зірка шоу «Ведмідь» Джеремі Аллен Вайт зіграє відомого музиканта

Американського співака Брюса Спрінгстіна

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Кадри з серіалу, Wikimedia

ОПУБЛІКОВАНО: 27 березня 2024

Популярність американського актора Джеремі Аллена Вайта різко зросла після виходу на екрани комедійного серіалу Крістофера Сторера «Ведмідь», на рахунку якого 10 премій «Еммі» та 4 «Золотих глобуси». Шоу, що вивело кар'єру артиста на новий рівень, розказує про молодого шеф-кухаря, який працював у світі вишуканої кухні, та повернувся додому, щоб керувати сімейним закладом з італійськими сендвічами в Чикаго.

Також Джеремі Аллен Вайт відомий завдяки драматичному серіалу «Безсоромні», трилеру «Повернення додому» та спортивній  стрічці «Залізний кіготь», де він зіграв разом із Заком Ефроном та Лілі Джеймс. У січні актор став обличчям бренду Calvin Klein, продемонструвавши своє ідеальне тіло та готовність до гучних модних колаборацій, а тепер готується до нової важливої ролі. Після завершення зйомок «Ведмедя» він зіграє відомого американського музиканта Брюса Спрінгстіна.

Джеремі Аллен Вайт у серіалі «Ведмідь»

Біографічний фільм Deliver Me from Nowhere («Визволи мене з нізвідки») заснований на однойменній книзі Ворена Зейна. Стрічка розказує про становлення співака і його шлях до слави та фокусується на роботі Спрінгстіна над альбомом Nebraska в 1982 році.

Над піснями, що увійшли до платівки, музикант працював у власній спальні в Нью-Джерсі. На створення альбому його надихнула дебютна стрічка Терренса Маліка «Пустки», що розказує про пару закоханих злочинців. Сьогодні Брюс Спрінгстін вважає цей альбом найкращою своєю роботою. За два роки він випустив ще одну платівку, що стала хітом, — Born in the USA. 

Режисер стрічки — Скотт Купер, на рахунку якого кримінальний фільм «Чорна меса» з Джонні Деппом, бойовик «З пекла» з Крістіаном Бейлом та мюзикл «Шалене серце», нагороджений премією «Оскар».

Брюс Спрінгстін, 1988 рік

Наразі над біографічним фільмом про знаменитого музиканта також працює зірка фантастичної франшизи «Дюна» Тімоті Шаламе. У стрічці Джеймса Менголда A Complete Unknown («Цілковитий незнайомець») він грає роль співака і поета Боба Ділана, нагородженого Нобелівською премією з літератури. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ