Влітку в Києві вдруге відбудеться Kyiv Design Week

Глобальна тема події — зміни в місті та взаємодія містян, дизайну і середовища

АВТОР:

ФОТО: Надані пресслужбою

ОПУБЛІКОВАНО: 18 червня 2024

З 28 серпня по 4 вересня у Києві вже вдруге відбудеться Kyiv Design Week (KDW) — подія, яка проявить багатовимірний потенціал дизайну. Тиждень дизайну має на меті перетворити міські локації на середовище для експериментів із формами та сенсами, а також для діалогу і співпраці творців. Kyiv Design Week (KDW) спонукає використовувати силу дизайну для комунікації змін у всіх сферах — від особистого життя, організації та ведення бізнесу до сталих соціальних перетворень. 

Першим етапом події є приймання заявок на участь від дизайнерів, інституцій, брендів, вільних проєктів та локацій. Учасники отримають платформу для комунікації своїх ідей і продуктів, можливість встановити контакти з іншими малими та середніми бізнесами, а також залучення до стратегічного планування змін на рівні екосистеми ціннісних взаємодій. Щоб узяти участь у Kyiv Design Week 2024, потрібно заповнити форму реєстрації до 14 липня 2024 року. 

Влітку у Києві вдруге відбудеться Kyiv Design Week

«Kyiv Design Week 2024 продовжує створювати та відстежувати зміни, помічати, як вони впливають на ідеї, які тренди формують, яких образів набувають в обʼєктах дизайну. Це необхідний процес документації історії та трансформації культури в режимі реального часу. KDW — це простір взаємодії, обміну баченнями, напрацюваннями, можливість поділитися ними з містянами, а також підтримувати звʼязок із міжнародною спільнотою»,

— говорять куратори фестивалю Анастасія Білецька та Ярослав Белінський. 

Влітку у Києві вдруге відбудеться Kyiv Design Week

Унікальною цьогорічною подією є також колаборація Kyiv Design Week з Ukrainian Fashion Week SS25. Співпраця двох тижнів дозволить охопити й продемонструвати всі сфери дизайну масштабніше та глибше.

«Ми обʼєднуємось, бо це найважливіша дія в часи війни. Ідея єднання є центральною в цьогорічному тижні дизайну. Зібрати в одному місці талановитих дизайнерів, впливові інституції та бренди для різнобічного діалогу, а ще взаємодіяти з простором і презентувати це все гостям Тижня моди — справжній прояв життя, необхідний у часи суцільних викликів»,

—  каже Ірина Данилевська, Ukrainian Fashion Week.

Влітку у Києві вдруге відбудеться Kyiv Design Week

Кураторські проєкти відбуватимуться на різних партнерських локаціях, які разом з індивідуальними локаціями-учасниками сформують мапу KDW 2024 — складуть нові улюблені цікаві туристичні маршрути для містян та гостей столиці. 

Щоб стати учасником KDW 2024, заповніть форму реєстрації. Дедлайн подачі заявок 14.07.2024 (23:59 за київським часом).


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ