Вайнона Райдер і Тім Бертон втретє об’єдналися для створення фільму

Дивимося трейлер фантастичної стрічки «Бітлджюс Бітлджюс»

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Кадри з фільму

ОПУБЛІКОВАНО: 27 травня 2024

Компанія Warner Bros. представила трейлер нового фантастичного фільму Тіма Бертона «Бітлджюс Бітлджюс» — продовження горор-комедії 1988 року. 

За сюжетом оригінальної картини подружжя Адама і Барбари Мейтлендів випадково потрапляє в аварію. Поступово герої розуміють, що стали привидами, які замкнені у власному будинку. Дім купують нові власники, яких Адам і Барбара спочатку намагаються налякати та вигнати за допомогою містичного створіння Бітлджюса, однак прив'язуються до ексцентричної доньки нових мешканців — Лідії, яку зіграла Вайнона Райдер.

Це третя спільна робота акторки з Тімом Бертоном — після зйомок у фільмі «Бітлджюс» Вайнона з'явилася у картині «Едвард Руки-ножиці» разом з Джонні Деппом у 1990 році.

Сиквел стрічки розкаже про доньку Лідії, яку зіграє зірка серіалу Netflix «Венздей» Дженна Ортега, Бітлджюса втілить на екрані Майкл Кітон, а його дружину — Моніка Беллуччі. Під час роботи над проєктом Тім Бертон і Моніка Беллуччі зблизилися, а в червні 2023 року офіційно підтвердили стосунки. До касту фільму також доєдналися Віллем Дефо і Кетрін О’Гара, найбільш відома за комедією «Сам удома».

Українська прем'єра фільму запланована на 5 вересня 2024 року.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ