Українська режисерка Таню Муіньо зняла кліп для Дуа Ліпи

На танцювальний трек Illusion

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Instagram

ОПУБЛІКОВАНО: 12 квітня 2024

Українська режисерка Таню Муіньо продовжує співпрацю зі світовими зірками — цього разу вона об'єдналася з Дуа Ліпою, щоб створити динамічне танцювальне відео на композицію Illusion.

Пісня увійде до третього студійного альбому співачки Radical Optimism, реліз якого запланований на 3 травня. Свою нову платівку Дуа Ліпа присвятила позитивному погляду на світ і тому, як важливо залишатися собою, попри хаос навколо. 

Знімання кліпу, натхненого атмосферою літніх вечірок, відбулися в Барселоні, на території розкішного басейну на горі Монжуїк. У 2003 році тут також створили відео на популярну пісню Кайлі Міноуг Slow.

Дуа Ліпу оточують артисти, що насолоджуються сонячним днем, танцюють та демонструють майстерність у дайвінгу і синхронному плаванні на фоні історичного центру міста і культової Саграда Фамілія.

«Мрії здійснюються. Яка пригода! Дуа, дякую за довіру. Твоя музика завжди мене надихає. Наша співпраця була фантастичною — разом ми створили чарівну ілюзію за допомогою води, повітря і танцю. Люблю і дякую нашій великій команді!»

— підкреслила Таню Муіньо. 

Нагадуємо, що на рахунку режисерки співпраця з Гаррі Стайлзом, Елтоном Джоном і Брітні Спірс, Ленні Кравіцом, Doja Cat, Rosalia, The Weeknd, південнокорейським співаком Jungkook та іншими знаменитостями.

Таню Муіньо двічі номінували на найпрестижнішу музичну премію «Ґреммі» в категорії «Найкраще музичне відео» — за кліп Гаррі Стайлза As It Was та роботу MONTERO (Call Me by Your Name) для артиста Lil Nas X. У січні режисерка представила кліп для Дженніфер Лопес на пісню Can't Get Enough.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ