Що ми знаємо про новий альбом Бейонсе Cowboy Carter

Реліз у стилі кантрі, що став продовженням платівки Renaissance

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Instagram

ОПУБЛІКОВАНО: 21 березня 2024

У лютому Бейонсе поділилася зі слухачами новиною про роботу над альбомом в стилі кантрі — Cowboy Carter, реліз якого відбудеться вже зовсім скоро, 29 березня. 

Розказуємо, що відомо про платівку, яка визначила новий етап у творчості співачки та вплинула на її образ — головним елементом у модних виходах та зніманнях артистки став впізнаваний ковбойський капелюх. 

Cowboy Carter став символічним продовженням альбому Renaissance 2022 року, за який співачка одержала 4 премії «Ґреммі». Хоча вони створені в різних стилях, роботи об'єднує ідея про світ, вільний від суджень та перфекціонізму. Саме тому новий реліз Бейонсе першочергово отримав назву Act II. Зараз артистка працює над музичною трилогією, тож попереду нас чекає ще один альбом. 

Instagram: @beyonce

У лютому Бейонсе представила прихильникам перші треки платівки Texas Hold ’Em та 16 Carriage, і відео, в якому вона їде  пустельними дорогами Техасу під супровід банджо — струнного інструменту, що є важливим елементом американської народної музики.

На обкладинці альбому Cowboy Carter Бейонсе позує верхи на білому коні у шкіряному костюмі, оздобленому поясом з масивною пряжкою. У руці артистка тримає американський прапор. Нагадуємо, що на обкладинці платівки Renaissance співачка також сидить на кришталевому коні — образ був натхнений картиною «Леді Годіва» британського художника Джона Кольєра. 

Instagram: @beyonce

У Cowboy Carter, над яким артистка працювала 5 років, вона нагадує про важливість сімейної спадщини та своє техаське коріння. Невідомо, хто ще взяв участь у записі альбому, однак Бейонсе пообіцяла слухачам декілька сюрпризів та важливих колаборацій.

Співачка зазначила, що глибоко занурилася в історію кантрі-музики та створювала сингли на перетині декількох жанрів. На думку Бейонсе, для неї це чудова можливість кинути собі виклик та змінити сприйняття своєї творчості. 

«Для мене честь — бути першою темношкірою жінкою, сингл якої очолив чарт Hot Country Songs. Цього б не сталося без підтримки кожного з вас. Я сподіваюся, що в майбутньому ми вже не будемо говорити про расову приналежність артистів у контексті різних жанрів музики», 

— підкреслила співачка.

Instagram: @beyonce


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ