Бейонсе анонсувала вихід нового альбому Renaissance Act II

Платівка в стилі кантрі

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Instagram

ОПУБЛІКОВАНО: 14 лютого 2024

Минулого тижня Бейонсе розказала прихильникам про запуск власного бренду засобів для догляду за волоссям Cécred, а під час трансляції Супербоулу поділилася ще однією важливою новиною. Співачка анонсувала вихід кантрі-альбому Renaissance Act II та представила одразу два треки з майбутнього релізу: 16 Carriage та Texas Hold ’Em. 

Так артистка нагадує про важливість сімейної спадщини та своє техаське коріння. Бейонсе також показала перші візуальні матеріали, тематичні фото і відео, ключовим елементом яких стали ковбойські капелюхи.

Instagram: @beyonce

У тизері альбому співачка їде за кермом машини пустельними дорогами Техасу. Група ексцентричних місцевих жителів збирається біля банера із зображенням артистки. На фоні лунає звук банджо — струнного інструменту, що є важливим елементом американської народної музики.

У чорно-білому відео на пісню 16 Carriage Бейонсе розглядає власне зображення в дзеркалі, приміряючи мереживну блискучу сукню і капелюх, розшитий камінням, а у візуалі на трек Texas Hold ’Em з'являється перед глядачами у шкіряній жилетці, масивних сережках та сонцезахисних окулярах зі скульптурною прикрасою у формі змії. Реліз восьмого альбому артистки запланований на 29 березня 2024 року.

Нагадуємо, що свою попередню платівку — Renaissance співачка випустила у 2022 році, зробивши ставку на жанри диско, R&B та хаус. Альбом отримав високі оцінки від критиків і слухачів та був удостоєний чотирьох премій «Ґреммі».

Артистка розповіла, що створювала його з думкою про світ мрії, вільний від суджень та перфекціонізму, — безпечний простір, де можна сховатися від травмуючих подій, що відбуваються у світі. На обкладинці платівки співачка сидить на кришталевому коні — цей образ натхнений картиною «Леді Годіва» британського художника Джона Кольєра, що була написана в 1898 році.

У грудні Бейонсе також презентувала глядачам концертний фільм, присвячений її світовому турне Renaissance. На сьогодні це найкасовіший тур артистки, до якого долучилися понад 2,7 мільйона глядачів у Європі, Англії та США. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ