Головні серіали 2024 року від HBO Max

Прем'єри та продовження культових шоу

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Кадри із серіалів

ОПУБЛІКОВАНО: 15 грудня 2023

Стримінговий сервіс HBO Max анонсував найочікуваніші серіали, що вийдуть на екрани в наступному році. Серед головних прем’єр — другий сезон фантастичної драми «Дім дракона», продовження кримінальної антології «Справжній детектив», мінісеріал «Режим» з Кейт Вінслет та історична комедія «Співчутливий» з Робертом Дауні-молодшим.

Кадр із серіалу «Дім дракона»

«Дім дракона» став приквелом одного з найпопулярніших та найдорожчих в історії шоу — «Гра престолів». Події драми розгортаються на 200 років раніше, у період розквіту Дому Таргарієнів. Члени родини, що має особливий зв’язок з драконами, змагаються за владу в Семи королівствах, піддаються пристрастям та намагаються вижити в запеклій громадянській війні. Перший сезон шоу обійшовся студії у 200 мільйонів доларів — другий обіцяють зробити ще більш видовищним та динамічним. Головні ролі у драмі виконали Метт Сміт, Олівія Кук та Емма Д’Арсі. Нові епізоди планують випустити влітку.

Кадр із серіалу «Справжній детектив»

У 2014 році «Справжній детектив» став еталоном кримінальних шоу, отримав п’ять премій «Еммі» і ще більше закохав нас у Метью Макконагі. Успішний серіал продовжили на чотири сезони, в кожному з яких новий сюжет та актори. Дія останнього відбувається на Алясці — детектив Ліз Денверс намагається з’ясувати, хто викрадає співробітників дослідницької станції. На головну роль продюсери запросили лауреатку премії «Оскар» Джоді Фостер.

Кадр із серіалу «Режим»

Мінісеріал «Режим» з Кейт Уінслет розкаже про вигадану авторитарну країну, що переживає політичну кризу, а комедія «Співчутливий» — про таємного комуністичного агента, що змушений тікати до США і балансувати між вірністю партії та новим життям. Шоу створено на основі однойменного роману В’єта Тан Нґуєна, що у 2016 році одержав Пулітцерівську премію.

Також глядачам представлять серіал «Пінгвін» про суперзлодія з коміксів DC із Коліном Фаррелом у головній ролі, продовження комедії «Угамуй свій запал» та останній сезон драми «Моя геніальна подруга», заснованої на книзі Елени Ферранте.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ