Енн Гетевей і Джессіка Честейн — закляті подруги в трейлері фільму «Материнський інстинкт»

Драма про близькість і втрату

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Кадри з фільму

ОПУБЛІКОВАНО: 9 січня 2024

Компанія Adastra Cinema представила перший український трейлер стрічки «Материнський інстинкт», головні ролі в якій виконали відомі голлівудські акторки, лауреатки премії «Оскар» Енн Гетевей і Джессіка Честейн. Картина Бенуа Деломма заснована на книзі бельгійської письменниці Барбари Абел. Фільм, події якого розгортаються у 1960-х, показує життя зразкових американських домогосподарок. 

Еліс та Селін, здається, мають усе, щоб почуватися щасливими: люблячих партнерів і дітей, красиві будинки в заможному передмісті, а також сусідську міцну дружбу. Трагічний випадок знищує цю гармонію. Почуття провини та параноя поєднуються, щоб зруйнувати дружбу і, можливо, життя героїнь.

За словами Енн Гетевей, це найскладніша роль у її кар'єрі. 

«Через страх я мало не відмовилася від участі у фільмі, тому що не знала, чи зможу подолати власні материнські інстинкти та виконати свої акторські задачі»,

— зазначає артистка. У стрічці також знялися Андерс Даніельс Лі та Джош Чарльз.

Це перший режисерський проєкт француза Бенуа Деломма, що раніше працював оператором на зйомках таких відомих картин, як «Ван Гог. На порозі вічності», «Коханець леді Чаттерлей», «Мінамата» і «Найп’янкіший округ у світі». Стрічку вперше показали на міжнародному кінофестивалі у Торонто. Українська прем'єра фільму відбудеться в березні 2024 року. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ