Чи можливо поєднати візуальне мистецтво та нейл-арт

Про сучасну артвиставку в Барселоні

АВТОР:

ФОТО: Представлені брендом

ОПУБЛІКОВАНО: 25 липня 2024

Салон міжнародної мережі студій нейл-естетики MVK відкрив у своєму новому просторі в Барселоні артвиставку, на якій представлені роботи Ніла Лоренцо — художника, відомого своїми яскравими багатошаровими полотнами. 

Ніл Лоренцо, художня практика якого заснована на естетичних та емоційних реакціях на навколишній світ, представив у новому просторі добірку своїх найзахопливіших робіт. 

Виставка надає унікальну можливість відвідувачам зануритися у творчий світ майстра, досліджуючи динамічну взаємодію кольорів і текстур, що характеризують його мистецтво.

Арт

У рамках колаборації з Лоренцо нейл-майстри MVK під керівництвом засновниці мережі Вікторії Колодій створили спеціальні накладні нігті (тіпси), натхнені картинами художника. Для цього проєкту команда перенесла яскраві, багатошарові полотна Лоренцо на складні дизайни нігтів, поєднавши візуальне мистецтво з нейл-артом. 

тіпси

тіпси

тіпси

Кожен набір нігтів — це мініатюрне полотно, що передає сутність і емоційну глибину мистецтва Лоренцо. Відвідувачі мають унікальну можливість приміряти ці тіпси й оцінити майстерність і натхнення, взяте з картин Лоренцо.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ