Аня Тейлор-Джой показала наймодніший колір помади зими 2024 року

Для найефектніших образів

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @anyataylorjoy, @diorbeauty

ОПУБЛІКОВАНО: 3 січня 2024

Червоний сміливо можна назвати головним кольором нинішнього осінньо-зимового сезону, адже подіуми були переповнені його відтінками у найрізноманітніших формах: сукні, верхній одяг, аксесуари тощо. Тож не дивно, що він дістався й макіяжу: моделі Saint Laurent, Gucci, Alexander McQueen та багатьох інших брендів демонстрували червоний колір на губах. Нещодавно до переліку модних будинків, які представили нові червоні відтінки, також приєднався Chanel із лінійкою 31 Le Rouge.

Аня Тейлор-Джой у кампанії Dior

Осторонь тренду не залишився й Dior. Бренд «відроджує» легендарний Rouge Dior і презентувати новий червоний колір запросив чотирьох муз: американську акторку та продюсерку Яру Шахіді — вона стала обличчям ніжного відтінку з вельветовим фінішем 300 Nude Style, американську акторку та співачку Рейчел Зеглер, відому на весь світ завдяки кінострічці «Голодні ігри: балада про співочих пташок і змій», китайську акторку та модель Ділрабу Ділмурат, а також зірку серіалу «Ферзевий гамбіт» і фільму «Меню» Аню Тейлор-Джой.

Саме Ані випала честь представляти насичений червоний відтінок. В Instagram модного будинку вже зʼявилася її світлина у червоному вбранні з драпуванням і новою помадою Dior на губах.

Настала нова ера Rouge Dior. Аня Тейлор-Джой — втілення зухвалого та впевненого духу Rouge Dior у культовому червоному відтінку 999,

— йдеться на сторінці бренду.

Аня Тейлор-Джой у кампанії Dior

Аня Тейлор-Джой у кампанії Dior

Нагадаємо, що напередодні новорічних свят Dior презентував новий серум для шкіри обличчя та шиї Le Nectar Premier, що на 97% складається з інгредієнтів натурального походження. У рекламному ролику ми потрапляємо у квітучий трояндовий сад у Гранвіллі (Нормандія), що розташований за декілька кілометрів від дому, де пройшло дитинство Крістіана Діора.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ