Dior представив новий рекламний ролик

Трояндовий сад мрій

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @diorbeauty

ОПУБЛІКОВАНО: 15 грудня 2023

У грудні світові бренди традиційно радують фешіоніста запусками зимових подарункових лінійок, однак перш, ніж представити святкову колекцію, Dior проводить нас у трояндовий сад в Нормандії, що за декілька кілометрів від дому дитинства Крістіана Діора у Гранвіллі. Взявши за ідею те, як троянди прокидаються після холодної пори та відновлюють свою життєву силу й красу навесні, бренд презентував серум із серії Dior Prestige для шкіри обличчя та шиї, спрямований на зупинку старіння шкіри. Новий Le Nectar Premier на 97% складається з інгредієнтів натурального походження. Потрійний відновлювальний комплекс продукту сприяє процесам регенерації та омолодження.

Dior

У Мережі зʼявилася серія фото з трояндами на сході сонця та робітниками, що дбайливо їх збирають. Dior зазначає, що всього за один день вони намагаються зібрати перші бутони Rose de Granville, захопивши їх на піку життєвих сил.

Dior

Dior

Dior

У відеоролику, представленому в Instagram, ми бачимо схід сонця, що пробуджує квіти у саду, а разом з ними прокидаються й бджоли, сонечка та метелики.

Рідкісні, ефемерні, проте з унікальною життєвою силою, перші бутони Rose de Granville розпускаються в трояндовому саду Dior… Трояндовий сад — це храм, присвячений відновленню, на 100% сталому підходу, на 100% прагненню відстежувати, на 100% Dior,

— зазначається в пості бренду.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ