Гід beauty-трендами на сезон осінь-зима — 2024/25

Актуальне доповнення образу

АВТОР:

ФОТО: LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

ОПУБЛІКОВАНО: 13 вересня 2024

Модні покази сезону осінь-зима — 2024/25 викликали чимало захоплення не лише у нас, а й у багатьох поціновувачей краси. Дизайнери вражають креативністю та вишуканістю своїх колекцій. Проте ми не залишили без уваги й стилістів, які влучно доповнювали зачісками та макіяжем аутфіти моделей на подіумах. Чимало образів краси заслуговують на окрему увагу за фантазійний та подекуди епатажний підхід у роботах стилістів брендів, як-от Robert Wun. Не заперечуємо, що сміливі жінки можуть із легкістю відтворити зачіски та макіяжі бренду й собі, а для певних подій такі образи стануть просто знахідкою.

Rabanne

Варто також зауважити, що здебільшого в образах моделей показів сезону осінь-зима — 2024/25 домінували природні та делікатні акценти в макіяжі та зачісках.   

Ми підготували гід трендами краси сезону осінь-зима — 2024/25, які гармонійно доповнюють осінні аутфіти та заслуговують на вашу увагу. 

Зачіски з елементами плетіння 

Одразу декілька брендів доповнювали образи манекенниць плетіннями у зачісках. Стилісти бренду Armani Prive обрали делікатні плетіння, які з легкістю зможе відтворити будь-хто. Бренд Ardazei інтерпретував зачіску в стилі вікторіанської епохи на сучасний манір та оздоблював зачіски моделей за допомогою масивних накладних кіс. Не менш ефектно виглядають й зачіски з показу Vaishali S — такий варіант ідеально підійде для вечірніх подій. 

Giorgio Armani Privé

Vaishali

Vaishali S

Uma Wang

Uma Wang

ArdAzAei

ArdAzAei

Balmain

Balmain

Холодна хвиля

Дизайнери та стилісти доводять нам, що зачіска з хвилями актуальна не лише для відтворення образів із фільмів 20-х років. Адже делікатні елементи зачісок того часу виграшно імплементуються в образи власниць різної довжини волосся.

Mugler

mugler

Rokh

Rokh

Valentino

valentino

Valli

Giambattista Valli

Укладка на проділ посередині

Цей мінімалістичний спосіб укладання шевелюри чудово гармоніює практично з будь-якою довжиною волосся, що демонструють модні бренди Victoria Beckham, Miu Miu, Louis Vuitton, акцентуючи на природності та витонченій простоті.

Miu Miu

miu miu

Gauchere

Gauchere

Off White

off white

Золотаві акценти в макіяжі

Стилісти модних брендів пропонують нам додати золотаві акценти до знайомої техніки макіяжу smoky eyes (ефект димчастих очей) — безсумнівно, такий ефект чудово пасує для вечірніх заходів. Для відтворення делікатних золотавих акцентів на повіках ще можна скористатися краплинкою хайлайтера із не надто вираженим мерехтінням, щоб виграшно доповнити повсякденний аутфіт.

На показах мод сезону осінь-зима — 2024/25 стилісти відтворювали золотаві акценти не лише у макіяжі очей. На деяких показах візажисти підкреслювали чуттєвість вуст моделей за допомогою блисків та помад із золотавими блискітками (нерідко користуючись хайлайтером для відтворення ефектного акценту на губах).

Dior

Christian Dior

Rvdk Ronald Van Der Kemp

Rvdk Ronald Van Der Kemp

Ashi Studio

ashi studio

Chakra

Georges Chakra

Гладкий пучок 

Тренд не втрачає своєї актуальності вже багато сезонів мод поспіль. Воно й не дивно, адже відтворення такої зачіски займає мінімум часу та зусиль, а головне — зачіска ідеально пасує для будь-якого аутфіту. Дизайнери обожнюють такий варіант вкладання волосся, адже така зачіска дозволяє акцентувати на обличчі та одязі моделей. 

Ruzaini

Rizman Ruzaini

Dior

christian dior

Germanier

Germanier

Текстуровані локони

Легкість та невимушеність — ось за що нам подобається цей тренд, який не втрачає своєї актуальності протягом кількох років. Текстуровані хвилясті локони ідеально доповнюють аутфіт мешканки мегаполіса, проте такі укладки нерідко можна побачити і в образах селебріті на червоних хідниках.  

Ann Demeulemeester

Ann Demeulemeester

Elie Saab

Elie Saab

Marine Serre

Marine Serre

Rabbane

rabanne

Графічні стрілки

Цієї осені варто перевірити наявність лайнера для очей у вашій косметичці, адже стилісти модних брендів пропонують робити акценти на очах за допомогою стрілок. Експериментуйте без остраху, а якщо симетрично промалювати графічні стрілки вам не вдається, скористайтеся технікою розтушовування — такий варіант теж пасує для доповнення багатьох образів.

Sorbier

Franck Sorbier

Armani

 giorgio armani prive

 

Vaishali

Vaishali S

Erdem

erdem

Акцент на вуста у насичених відтінках

На подіумах сезону осінь-зима — 2024/25 панувала гра контрастів. На противагу натуральним відтінкам блисків та помад на вустах манекенниць, як-от на показах Armani Prive, Balmain та інших, чимало стилістів віддали перевагу насиченим червоним кольорам, а деякі з них робили сміливий акцент на вустах у готичних відтінках. Тож цієї осені варто поповнити свою косметичку не лише бальзамами для губ у напівпрозорих природних відтінках, а й помадою насиченого кольору стиглої вишні (для особливих подій — у темно-коричневому або й чорному відтінку).  

Marine Serre

Marine Serre

Chiara Boni

Chiara Boni

Ferrari

ferrari

Duran Lantkin

Duran Lantink

Iceberg

iceberg

Area

area


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ