Який вигляд мали б новорічні ялинки від світових брендів

Обирайте свою улюблену

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @prada, @rickdick_

ОПУБЛІКОВАНО: 27 грудня 2023

Штучний інтелект уже давно проник в усі сфери нашого життя та продовжує активно підкорювати fashion-індустрії. Зокрема, сучасні технології здатні відтворювати фірмовий стиль брендів. Саме цим і скористався креативник з Instagram «RICKDICK», який разом із проєктом CULTED продемонстрував, який вигляд мали б різдвяні ялинки від наших улюблених компаній.

Під приціл їхньої уваги, звісно, потрапив один із головних трендсетерів 2023 року — Prada. На думку штучного інтелекту, ялинка від бренду мала б округлі виступи, облиті зеленою густою речовиною. Під нею лежали б подарунки, також виконані у зелених тонах.

Як штучний інтелект бачить Prada

Просто посеред подіуму розташувалася ялинка Alexander McQueen. Виконане з білої тканини, що мов відсилає нас до елегантних суконь максі, святкове дерево вкрите чорними і зеленими візерунками, подібними до графіті.

Як штучний інтелект бачить Alexander McQueen

На тлі Ейфелевої вежі ж розташувалася ялинка Jacquemus, зроблена із сумочок бренду та прикрашена зіркою на верхівці.

Як штучний інтелект бачить Jacquemus

Котолюбам до душі особливо припаде бачення штучним інтелектом ялинки від Gucci, що являє собою 5 трохи нахилених уліво платформ, на яких сидять котики.

Як штучний інтелект бачить Gucci

Анімалістичні мотиви прослідковуємо й у ялинці Versace, розташованій просто у басейні на території розкішного маєтку. Дерево прикрашає велетенська мармурова змія, а також голови Медузи та золоті кульки.

Як штучний інтелект бачить Versace

Чи не найбільший фурор викликала охоплена вогнем ялинка Rick Owens, яку обплутує дим. Постамент, на якому вона стоїть, нагадує фотоапарат.

Як штучний інтелект бачить Rick Owens

Не забули креативники і про скандальний бренд Balenciaga. За версією штучного інтелекту, його ялинка складалася б зі сміттєвих мішків і була б прикрашена чорною зіркою.

Як штучний інтелект бачить Balenciaga


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ