Вікторія Бекхем представляє колаборацію з Mango

Несподіваний дует брендів

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Mango, Instagram: @mango

ОПУБЛІКОВАНО: 4 квітня 2024

Чудові новини для прихильників творчості Вікторії Бекхем: британська дизайнерка представляє колаборацію з Mango. Капсульна колекція, що стане доступною для покупки вже за кілька тижнів — 23 квітня, поєднає вишуканий погляд Вікторії на стиль, британську люксову моду та сучасні дизайни іспанського бренду. Лінійка стане частиною святкування 40-ї річниці Mango. 

«Колекція відзначає цінності, що їх поділяють обидва бренди: стиль, якість і фемінність»,

— йдеться у повідомленні. 

Колаборація Victoria Beckham x Mango була натхнена фільмом «Басейн». І хоча ми поки не мали змоги ознайомитися з усім асортиментом лінійки, відомо, що до неї увійдуть жіночні сукні, брючні костюми з ідеальною посадкою, вʼязаний одяг, а також сумки, взуття та аксесуари. 

Вікторія Бекхем представляє колаборацію з Mango

Окрім цього, визначною рисою колекції стануть деконструйовані силуети — як ті, що ми бачили на шоу Вікторії Бекхем сезону осінь-зима — 2024/25. 

Бренди також обіцяють, що дроп піднесе традиційний гардероб на новий рівень. 

«Глибоко зануртеся в позачасовий стиль завдяки нашій останній співпраці. Колекція, де деконструйовані силуети поєднуються з високоякісними матеріалами, переглядаючи та підносячи традиційні елементи гардероба з новою та сучасною перспективою»,

— йдеться на сайті Mango. 

Зазначимо, що у 2017 році Вікторія Бекхем представила колаборацію з американським ритейлером Target, до якої увійшли квіткові сукні. 

Іспанський бренд Mango також полюбляє колаборації, і чимало з останніх були присвячені саме його 40-й річниці. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ