Тімоті Шаламе і Мартін Скорсезе попрацювали над кампейном аромату Bleu de Chanel

Фешн-фільмом про особисту свободу

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Chanel, Instagram

ОПУБЛІКОВАНО: 20 травня 2024

Один із найпопулярніших акторів свого покоління — номінант на «Оскар» Тімоті Шаламе знявся в новому кампейні аромату Bleu de Chanel, режисером якого став Мартін Скорсезе, автор стрічок «Таксист» і «Авіатор». Це перша спільна робота голлівудських зірок. Прихильники артиста сподіваються, що наступним проєктом творців буде повнометражний фільм. 

У 2023 році Тімоті Шаламе став новим обличчям Bleu de Chanel — класичного чоловічого аромату, що незмінно асоціюється із синім кольором, який бренд представляє як символ індивідуальності та особистої свободи. 

Зйомки фешн-фільму проходили у Нью-Йорку, а головною ідеєю ролика став пошук балансу між публічністю та власними бажаннями.

«Це діалог між мистецькою чутливістю Тімоті та віртуозністю Мартіна Скорсезе. Конфлікт між акторською славою і збереженням вірності собі», 

— підкреслюють у Chanel. Сценарій фільму написав Мартін Скорсезе з думкою про артистів, що постійно знаходяться під прицілом фотокамер. 

Нагадуємо, що 28-річний Тімоті Шаламе встиг попрацювати з Лукою Гуаданьїно, Ґретою Ґервіґ та Дені Вільньовим — автором фантастичної серії фільмів «Дюна», де актор зіграв разом із Зендеєю. Наступною гучною роллю артиста стане образ популярного музиканта, лауреата Нобелівської премії Боба Ділана.

 Мартін Скорсезе у 2023 році представив глядачам драму «Вбивці квіткової повні» з Леонардо Ді Капріо і Лілі Гледстоун, що змагалася за «Оскар» в основній категорії. Режисер також планує найближчим часом зняти картину про відомого музиканта Френка Сінатру.

Instagram: @martinscorsese_


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ