Ruslan Baginskiy відкрив магазин в Одесі, концепцію якого розробив сам дизайнер

Натхнений атмосферою унікального українського міста

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @ruslanbaginskiy_hats

ОПУБЛІКОВАНО: 18 грудня 2023

Ruslan Baginskiy представив уже третій магазин в Україні під час повномасштабного вторгнення — 4-го грудня бренд, відомий на весь світ своїми капелюхами, відчинив двері в центрі Одеси.

Ruslan Baginskiy

Концепцію магазину, що розмістився в історичному будинку розробив сам дизайнер. Вироби бренду представлені у великому галерейному просторі з дерев’яними акцентами, та елементами народного мистецтва — старовинної української кераміки та гутного скла; унікальний шкіряний стіл також спроєктував Руслан. Текстильний декор на стінах — натяк на історичні одеські дворики, рясно завішані білизною, що сушиться на сонці; синьо-зелена підлога — згадка про Чорне Море. На вітрині — великий бант у формі нової монограми RB.

«Це третій магазин, який ми відкриваємо за часи повномасштабної війни. У травні 2022-го року це був магазин у моєму рідному Львові, куди ми тимчасово переїхали з командою; минулої зими це був pop-up store в Буковелі. Сьогодні, це Одеса. Центр міста внесено до переліку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, що перебуває під загрозою. Відкриття магазину, це також наш спосіб привернути увагу до краси та унікальності міста. Пишаємось бути його частиною»,

— поділився Руслан Багінський. 

Ruslan Baginskiy

Ruslan Baginskiy

Ruslan Baginskiy

Ruslan Baginskiy

Дизайнер також додав, що команда обрала саме Одесу не лише тому, що люди там чекали, а й тому, що це також спільна віра в перемогу, віра в те, що все буде добре. 

«Я дуже радий, що ми нарешті в Одесі. Відкривати двері важливо, коли так багато з них зачиняються». 

Магазин Ruslan Baginskiy можна відвідати за адресою Катерининська 7, графік роботи: 10:00 — 20:00.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ