Ruslan Baginskiy відкрив літній поп-ап у Galeries Lafayette в Парижі

Одна з найвідоміших шопінг-локацій

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Надані брендом

ОПУБЛІКОВАНО: 21 травня 2024

Руслан Багінський, український дизайнер і засновник однойменного бренду, відкрив поп-ап у Galeries Lafayette в Парижі. Атмосферний, теплий за настроєм корнер RB створено з українських матеріалів: натуральної необробленої деревини, ротангу і соломи. Простір відтворює дух літа, що асоціюється з брендом, а тимчасові структури підкреслюють імпровізований «усесвіт» літньої пори. 

«Я надихався місцями і матеріалами, які "живуть" лише влітку. Це час, коли наші улюблені забуті на зиму літні кухні, придорожні ринки та вуличні кафе оживають, — пояснює Багінський. — Це дуже ефемерний стан, який надихає на життя і водночас меланхолійний, як і саме літо». 

Ruslan Baginskiy відкрив літній поп-ап у Galeries Lafayette у Парижі

Поп-ап Ruslan Baginskiy представляє колекцію SS24, включаючи різні стилі головних уборів — від бейсболок до широкополих капелюхів. Усі головні убори бренд виготовляє вручну на власному виробництві в Україні. Поп-ап є важливим кроком на шляху дизайнера і його однойменного бренду та вчергове надає можливість розповісти світу про український дизайн.

«Galeries Lafayette — це не просто місце для шопінгу. Це місце з історією у понад 100 років. Багато дизайнерів пережили тут визначні моменти. Я пишаюся, що ми продовжуємо діалог про українське на такій масштабній платформі».

Ruslan Baginskiy відкрив літній поп-ап у Galeries Lafayette у Парижі

Ruslan Baginskiy відкрив літній поп-ап у Galeries Lafayette у Парижі

Поп-ап Ruslan Baginskiy запрошує відвідувачів з 17 травня до 30 червня у Galeries Lafayette за адресою 40 Bd Haussmann.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ