Памела Андерсон позувала без макіяжу для бренду Proenza Schouler

У вже звичному новому образі

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @proenzaschouler

ОПУБЛІКОВАНО: 4 січня 2024

У 2023 році ікона 90-х Памела Андерсон гучно виступила за демонстрацію «справжньої себе», спершу зʼявившись без макіяжу на Паризькому тижні моди, а згодом пояснивши виданню The Daily Telegraph, що їй потрібно знову бути собою. З початком нового року Памела вирішила не повертатися до старого образу, натомість позувала перед обʼєктивом Давіта Гіоргадзе для Proenza Schouler без макіяжу та складної укладки.

Памела Андерсон для Proenza Schouler

У рекламній кампанії бренду весна-літо — 2024 Памела позувала у речах з нової колекції, демонструючи білу сукню максі з атласною сіткою, класичні чорний і білий жакети, червону трикотажну сукню, вибілені джинси, чорний светр з монограмою тощо. Вбрання зірки вдало доповнюють аксесуари, зокрема, нейлонова міська сумка, поясна сумка на блискавці, ремінь з монограмою та інші. Proenza Schouler пояснює, що лінійка одягу та знімання відображають новий код бренду, його нові символи.

Нова колекція підкреслює внутрішні якості, що визначають Proenza Schouler і нашу жінку: дорослу, розумну, яка ніколи не жертвує юнацькими якостями експериментування та гри

— йдеться на сайті бренду в описі нової колекції.

На тлі одягу також виділявся манікюр Памели, виконаний у головному кольорі сезону — червоному.

Памела Андерсон для Proenza Schouler

Памела Андерсон для Proenza Schouler

Памела Андерсон для Proenza Schouler

Памела Андерсон для Proenza Schouler

Памела Андерсон для Proenza Schouler

Зазначимо, що фотограф Давіт Гіоргадзе, який створив ці кадри, уже працював з Proenza Schouler. Він знімав рекламну кампанію бренду сезону осінь-зима — 2023/24 із Хлоєю Севіньї — зіркою фільмів «Цілком і повністю», «Зодіак» та «Американський психопат».

Водночас стиліст знімання Thistle Brown відомий завдяки роботі з Acne Studios.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ