Miu Miu показав сумки, які стануть наймоднішими цієї зими

Будуть у гардеробах усіх фешіоніста

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @miumiu

ОПУБЛІКОВАНО: 2 січня 2024

Miu Miu цьогоріч став абсолютним лідером серед брендів-трендсетерів, і не без підстав: у 2023 році аксесуари саме цього бренду ми найчастіше бачили на streetstyle, а платформа Lyst неодноразово дарувала йому титули «найпопулярнішого» та «найгарячішого» бренду. Тож не дивно, що новинки від Miu Miu миттєво зʼявляються у гардеробах усіх передових фешіоніста та розкуповуються з полиць магазинів.

Нова колекція Miu Miu

Нині бренд продовжує презентувати зимову лінійку Miu Miu Holiday, до якої увійшли сукні, зокрема прозора модель, розшита кристалами, взуття, як-от пари з відкритим мисом, оксамитові та декоровані камінням, слінгбеки, а також прикраси для волосся, сонцезахисні окуляри та, звісно, сумки. Зазначимо, що одним з облич серії стала Емма Коррін, названа однією з найстильніших персон року.

Напередодні святкової пори та зимових канікул Miu Miu представив оздоблені кристалами сумки, а також вироби з хутра. Вони були популярними ще на подіумах сезону осінь-зима — 2023/24, де їх демонстрували Stella McCartney, Lanvin, A.W.A.K.E. Mode та багато інших. У хутряному виконанні Miu Miu презентував знакову сумку хобо, яка полюбилася всім фешіоніста, а також сумки через плече у декількох варіантах — з довгим і коротким хутром.

Наймодніша сумка зими 2023/24 від Miu Miu

Наймодніша сумка зими 2023/24 від Miu Miu

Наймодніша сумка зими 2023/24 від Miu Miu

Наймодніша сумка зими 2023/24 від Miu Miu


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ