Louis Vuitton показав, як створювався образ Емми Стоун для церемонії BAFTA 2024

Сукня для тріумфаторки

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @louisvuitton

ОПУБЛІКОВАНО: 20 лютого 2024

Днями у Лондоні відбулася церемонія вручення однієї з найпрестижніших кінопремій — BAFTA 2024. Під час заходу знаменитості не лише позмагалися за омріяні нагороди, а й насолодилися виконанням пісні Murder on the Dancefloor та похизувалися своїми вбраннями. Серед них була й Емма Стоун, яка здобула перемогу в номінації «Найкраща жіноча роль» за фільм «Бідолашні створіння». Під час промови акторка подякувала своєму тренеру з вимови, який навчав її — американку — британському акценту, а також усій знімальній команді та своїй мамі.

Однак загальну увагу публіки Емма привернула не лише своєю нагородою чи промовою, а й вишуканим аутфітом від Louis Vuitton. Кастомне вбрання авторства Ніколя Жескьера, що втілювало настрій колекції Cruise 2024, було виконане у наймоднішому за версією Інституту Pantone кольорі — персиковому. Сукня-бюстьє складалася з асиметричного топу з шовку та органзи з одним великим рукавом-балоном, і напівпрозорої спідниці, поділ якої був прикрашений широкою вставкою. З одного боку сукня була оздоблена ґудзиками.

Як розповідають в Instagram бренду Louis Vuitton, на створення сукні було витрачено близько 20 метрів тканини та 450 годин роботи.

Образ Емми Стоун завершували прикраси з лінійки LV High Jewelry, створені Франческою Амфітеатроф.

Емма Стоун на церемонії BAFTA-2024 у сукні Louis Vuitton

Емма Стоун на церемонії BAFTA-2024 у сукні Louis Vuitton

Зазначимо, що після отримання нагороди Емма Стоун не стримувала емоцій. Світлини щасливої акторки опублікував відомий зірковий фотограф Грег Вільямс.

Нагадаємо, що на церемонію BAFTA 2024 образи від Louis Vuitton також обрали Бредлі Купер, Кейт Бланшетт, Сандра Гюллер і Фібі Дайневор.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ