Донателла Версаче отримала орден «За заслуги перед Італійською Республікою»

Почесна нагорода

АВТОР:

ФОТО: Instagram: @donatella_versace

ОПУБЛІКОВАНО: 3 червня 2024

Днями італійська дизайнерка Донателла Версаче була удостоєна однієї з найвищих нагород Італії — вона отримала звання Великого офіцера ордена «За заслуги перед Італійською Республікою». Церемонія вручення відзнаки, що стала визнанням заслуг Донателли та її внеску в італійську культуру, моду та гуманітарну діяльність, відбулася у Palazzo del Governo в Мілані за участі президента країни.

«Для мене велика честь отримати цю нагороду від президента Італії. Це визнання не лише для мене, а й для компанії, яку ми заснували понад чотири десятиліття тому, для моєї фантастичної команди та для глобальної спільноти Versace, яка кожного дня підтримує "Зроблено в Італії"»,

— написала Донателла у своєму Instagram.

У публікації Версаче також зазначила, що напередодні Місяця Прайду ця нагорода визнає нагальну потребу відстоювати голоси меншин, свободу самовираження та інклюзивність як в Італії, так і в усьому світі.

«Толерантність, розуміння та безумовна любов ніколи не були важливішими в нашому світі».

Нагадаємо, що орден «За заслуги перед Італійською Республікою» був заснований у 1951 році й спрямований на відзначення видатних особистостей за заслуги у галузі мистецтва, літератури, економіки, благодійної та гуманітарної діяльності.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ