Christian Dior показав процес створення сукні для виступу Селін Діон на відкритті Олімпійських ігор — 2024

Повернення легенди

АВТОР:

ФОТО: Instagram: @dior, @paris2024

ОПУБЛІКОВАНО: 29 липня 2024

Одним з найвизначніших моментів церемонії відкриття Олімпійських ігор у Парижі став виступ відомої на весь світ співачки Селін Діон, перший за п’ять років. Зірка страждає на невиліковний неврологічний стан — синдром ригідності, тож раніше їй довелося скасувати свій світовий тур. Водночас Селін неодноразово заявляла, що мріє повернутися на сцену, а також побачити Ейфелеву вежу. 

Мрія Селін Діон здійснилася: вона закрила церемонію своїм виступом просто на першому поверсі Ейфелевої вежі, заспівавши композицію культової французької виконавиці Едіт Піаф Hymne A L’Amour («Гімн любові»). Оригінальна пісня була присвячена коханому Піаф, боксеру Марселю Сердану, який загинув в автокатастрофі дорогою з Парижа до Нью-Йорка. 

«Для мене велика честь виступати на церемонії відкриття — 2024 у Парижі, і я дуже щаслива повернутися в одне з моїх улюблених міст! Понад усе я рада відзначати цих дивовижних спортсменів з усіма їхніми історіями про жертовність і рішучість, біль і наполегливість. Ви всі були настільки зосереджені на своїй мрії, і, незалежно від того, привезете ви додому медаль чи ні, я сподіваюся, що перебування тут означає, що вона для вас збулася! Ви всі повинні пишатися, ми знаємо, як важко ви працювали, щоб бути кращими з кращих. Зосереджуйтеся, продовжуйте, моє серце з вами!»

— прокоментувала свій виступ Селін Діон. 

Вбрання для грандіозного повернення співачки на сцену підготував модний дім Christian Dior. Шовкова сукня з жоржету була розшита блискучими лелітками та прикрашена бахромою, що додавала аутфіту динаміки. Процес створення сукні — від примірок до смачних перерв між ними — бренд показав у своєму Instagram. 

Окрім цього, у Christian Dior розповіли, що для роботи над сукнею Селін було використано понад 500 метрів деталей з бахромою і тисячі срібних намистин.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ