Calvin Klein повертається на подіум з новою креативною директоркою

Довгоочікувані новини від бренду

АВТОР:

ФОТО: PVH Corp.

ОПУБЛІКОВАНО: 30 травня 2024

Після пʼятирічної перерви американський бренд Calvin Klein повернеться на подіум з колекцією сезону осінь-зима — 2024/25. Про це стало відомо, коли компанія, що є частиною PVH Corp., назвала імʼя нової креативної директорки — нею стала Вероніка Леоні. До першої лінійки італійської дизайнерки увійдуть жіночий і чоловічий одяг, білизна та аксесуари.

За плечима у Вероніки Леоні — робота у Jil Sander, Celine і Moncler, також вона обіймала посаду директорки з дизайну жіночого та чоловічого одягу у The Row. Окрім цього, Вероніка заснувала власний бренд QUIRA, назва якого походить від імені її бабусі — Quirina.

«QUIRA — це сучасна історія художньої зухвалості, сміливого стилю та грайливої елегантності»,

— йдеться на сайті бренду.

У 2023 році Вероніка Леоні стала фіналісткою премії LVMH Prize.

Вероніка Леоні стала новою креативною директоркою Calvin Klein

Зазначимо, що Вероніка Леоні є першою креативною директоркою Calvin Klein після Рафа Сімонса, який покинув бренд у 2018 році. Очікується, що у співпраці з директоркою Calvin Klein global Євою Серрано вона піднесе на новий рівень естетику Calvin Klein на подіумах і червоних хідниках.

«Я рада, і для мене є честю мати можливість написати нову главу історії Calvin Klein. Десятиліттями Calvin Klein інтерпретував ідею сміливого самовираження, і я готова підкріпити її сильним акцентом на стилі та креативності. Я глибоко вдячна Єві Серрано за її бачення та довіру. Моя кар’єра була відзначена надихаючими зустрічами з деякими з найбільш далекоглядних жінок у моді, і Єва є однією з них»,

— каже Вероніка.

Як повідомляє видання WWD, Єва Серрано вважає, що зараз ідеальний час для перезапуску колекцій Calvin Klein і Вероніка Леоні є ідеальною людиною для цієї роботи.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ