Бренд Kachorovska представляє різдвяну колекцію

Акцент на елегантних силуетах та текстурах сатину, шовку й шкіри

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Надані пресслужбою

ОПУБЛІКОВАНО: 20 грудня 2023

Цього року у дизайн-бюро бренду Kachorovska вирішили відмовитися від традиційних для різдвяних колекцій елементів: золотого кольору, стразів і паєток. Активний блиск від декорованих тканин зовсім не збігається з внутрішнім настроєм команди й контекстом нашого життя. Втім, додати собі трошки святкового настрою можна не тільки камінням на взутті чи одязі. Легкий приємний відблиск чорного сатину, шовку чи шкіри — головний акцент святкової капсули Kachorovska.

Kachorovska

Після тривалої перерви бренд випускає дві моделі ботфортів: обтислий варіант у стрейчовому сатині Lora та більш розслаблену і повсякденну модель у шкірі Alia. Обидві моделі виконані на анатомічній колодці зі зручним підбором у 4 сантиметри. Елегантна висота підбору повністю виключає ризик виглядати недоречно у цьому взутті. Також у святкову колекцію включили нову модель босоніжок Julie з сатину з підбором 9 сантиметрів і дві нові моделі сатинових слінгбеків на підборах 4 сантиметри Darcy та 9 сантиметрів Roomy з оновленим брендуванням.

Колекція одягу складатиметься з елегантної шовкової сукні складного крою, стриманих шовкових сорочок й максі- і мініспідниць у чорному кольорі, а також червоної мініспідниці й чорного топу. Доповнити одяг та взуття можна буде чорним сатиновим або шкіряним клатчем у шоколадному відтінку. Кожен образ з цієї лінійки спонукає бути собою на будь-якому святкуванні та проявляти характер, який часто прихований у повсякденному житті. Саме тому героїня кампейну — леді-бос, яка насолоджується танцем і життям у пустому офісі після завершення різдвяного корпоративу.

Kachorovska

Обличчям різдвяного кампейну стала Олена Грачова з агенції «Життєлюб», яка у 55 років доводить, що вік не має значення і мрії можуть здійснюватись, якщо вірити та продовжувати мріяти.

Під час зйомок Олена розповіла, що чотири роки тому писала нам з пропозицією стати моделлю, однак тоді співпраця не склалась. І от минуло 4 роки — і ми самі запросили її стати героїнею знімання для нашої фінальної колекції року. Ця історія надихнула команду бренду Kachorovska.

Kachorovska

Kachorovska

Kachorovska


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ