Want: в Україні видадуть книгу голлівудської акторки Джилліан Андерсон

Присвячену жіночій сексуальності

АВТОР:

ФОТО: Instagram, Кадр із серіалу «Сексуальна освіта»

ОПУБЛІКОВАНО: 24 червня 2024

Українське видавництво «Ще одну сторінку» у 2025 році представить читачам книгу Want («Бажання») відомої американської акторки Джилліан Андерсон, зірки серіалів «Корона» та «Сексуальне виховання». У комедійному шоу Netflix вона зіграла сексолога на ім'я Джин Мілберн, що надихає свого сина на дослідження власного тіла і відверте обговорення з однолітками їхніх комплексів та страхів. 

Героїня акторки стала настільки популярною, що Джилліан Андерсон закликала підписниць з усього світу анонімно ділитися власними думками про секс і сміливими фантазіями. До книги Want увійшли сотні історій, зокрема текст самої зірки. 

«Коли ми говоримо про секс, ми торкаємося тем жіночності та материнства, зради й експлуатації, згоди та поваги, справедливості й егалітаризму, любові та ненависті, задоволення і болю. І все ж так багато хто з нас взагалі про це не говорить»,

— зазначають на сайті видавництва Bloomsbury, що випустить книгу англійською 5 вересня. 

Instagram: @1morepage.ua

«Вона показує, як жінки ставляться до сексу, коли почуваються вільними й можуть бути собою. Я сподіваюся, що, читаючи це видання, ви зможете відверто запитати себе: "А чого хочу я?" Це моя книга. Це наша книга!»

— підкреслює 55-річна акторка, нагороджена преміями «Еммі» та «Золотий глобус».

Це не перший письменницький досвід Джилліан Андерсон. У 2017 році акторка опублікувала бестселер We: A Manifesto for Women Everywhere («Ми: маніфест для жінок в усьому світі») разом із британською письменницею Дженніфер Нейдел. Робота присвячена силі жінок та взаємопідтримці.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ