Що ми знаємо про 4-й сезон «Бріджертонів»

Продовження відомої костюмованої драми

АВТОР:

ФОТО: Кадри з серіалу

ОПУБЛІКОВАНО: 19 червня 2024

У червні Netflix представив глядачам 3-й сезон одного з найпопулярніших своїх проєктів — «Бріджертони», однак він точно не буде останнім. Стримінговий сервіс офіційно повідомив про початок роботи над 4-м сезоном. Розказуємо, що про нього відомо. 

Костюмована драма, заснована на романах Джулії Квінн, розповідає про братів і сестер з родини Бріджертонів, що прагнуть знайти кохання в Лондоні XIX століття, а також про загадкову «пліткарку» — леді Віслдаун, ім'я якої нещодавно розкрилося. 

3-й сезон був зосереджений на особистості Пенелопи Фезерінгтон (Нікола Кохлан) — подруги родини Бріджертонів і талановитої письменниці, що довгий час соромилася своєї особистості, однак змогла стати впевненішою і боротися за своє кохання. Героїні, якій багато років подобався Колін Бріджертон (Люк Ньютон), нарешті вдалося побудувати з ним стосунки, вийти заміж і стати матір'ю. Сам Колін теж відкрив у собі письменницький хист і перетворив замітки про подорожі на повноцінний роман.

Нікола Кохлан у серіалі «Бріджертони»

Також глядачам показали розвиток любовної лінії дебютантки Франчески Бріджертон (Ханна Додд), що заручилася, та романтичні пошуки Бенедикта Бріджертона (Люк Томпсон), який досліджує свою сексуальність. Класичне протистояння королеви Шарлотти (Голда Рошевель) та леді Віслдаун вийшло на новий рівень, а найстарший син шанованої родини, Ентоні Бріджертон (Джонатан Бейлі), готується вперше стати батьком.

Наразі Джулія Квінн створила вісім книжок, присвячених світу Бріджертонів, і Netflix екранізував лише чотири з них, тож шоуранери мають достатньо матеріалу для нових епізодів. Виконавиця ролі Пенелопи — Нікола Кохлан поділилася з Netflix своїми очікуваннями на 4-й сезон.

«Ми з Люком часто це обговорюємо. Нам хочеться, щоб Колін і Пенелопа нарешті були щасливими. Мені подобається, що вони — пара ботаніків, які стоять у кутку бальної зали та спостерігають за всім, що відбувається»,

— підкреслює акторка.

Родина Бріджертонів 

Очікується, що в новому сезоні вдова Вайолет Бріджертон (Рут Геммелл) зможе нарешті потурбуватися про особисте щастя, відповівши на залицяння лорда Маркуса Андерсона (Деніел Френсіс). 

Ентоні вирушить разом із дружиною Кейт (Ешлі Сімон) до її рідної країни — Індії та передасть обов'язки віконта своєму брату Бенедикту Бріджертону (Люк Томпсон), який увійде в 4-й сезон новою людиною, відкритою до стосунків як із жінками, так і з чоловіками. Слід готуватися і до нових інтриг та скандалів: ставлення королеви Шарлотти (Голда Рошевель) до леді Віслдаун може змінитися будь-якої миті, й на місце милості прийде гнів. Елоїза Бріджертон (Клаудія Джессі), що від початку відмовлялася від ідеї заміжжя, відправиться з сестрою Франческою (Ханна Додд) до Шотландії, щоб розібратися в собі та своїх бажаннях.

Коли відбудеться прем'єра нових епізодів серіалу, що подарував нам модний тренд Regency Core, поки невідомо, однак не раніше 2025 року. 

Ешлі Сімон і Джонатан Бейлі в серіалі «Бріджертони»


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ