Паоло Роверсі, Єлена Ємчук та інші відомі фотографи підтримали українців у проєкті Art4People

Кошти від продажу робіт митців передадуть на благодійність

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Art4People

ОПУБЛІКОВАНО: 28 грудня 2023

Платформа Art4People об’єднала популярних фотографів, щоб допомогти організації Ukrainian Action. Волонтери з усього світу возять транспортні засоби з гуманітарними та медичними товарами, підтримуючи проєкти з реконструкції та охорони здоров’я в Україні. Тепер кожен може долучитися до благодійної ініціативи, доповнивши свою мистецьку колекцію принтом відомого автора.

Єлена Ємчук, «Одеса»

У проєкті взяв участь знаменитий італійський фешн-фотограф Паоло Роверсі, що співпрацював з виданнями Vogue, Vanity Fair, Interview, знімав календар Pirelli та кампейни для багатьох світових брендів, зокрема Dior, Comme des Garçons і Valentino.

Також серед представлених авторів Єлена Ємчук — успішна американська фотографка українського походження. Видання з роботами Єлени, присвячене її рідній Одесі, увійшло до списку 20 найкращих книжок 2022 року за версією Time.

Василина Врублевська, «Український пейзаж II»

Віктор Бакін, який став першим українським фотографом, що одержав нагороду LensCulture Art Photography Awards, виставив на продаж принт «Десна». Крім того, на сайті можна знайти роботи Венеції Скотт, Юрка Калічака, Олле Бенгтссона, Бастіана Ахарда, Стюарта Вайнкоффа, Анни Брудної, Сергія Моргунова, Вадіма Худолія, Василини Врублевської, Томаса Дешампа, Анни Дакі та інших митців.

У проєкті поєднуються принти фотографів, що в різний час знімали в Україні, та ніколи тут не були, але хочуть допомогти своєю творчістю. Артдиректором ініціативи стала Євгенія Скварська.

Томас Дешамп, Без назви

Бастіан Ахард, «Гілка»

Віктор Бакін, «Десна»

Олле Бенгтсон, «Синій»


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ