Ніколь Кідман та Антоніо Бандерас у трейлері еротичної драми «Дівчинка»

Стрічка про владу, залежність та любовний трикутник

АВТОР:

ФОТО: Кадри з фільму

ОПУБЛІКОВАНО: 2 жовтня 2024

Компанія A24 представила перший трейлер еротичної стрічки «Дівчинка» Галини Рейн. Картина розказує про впливову генеральну директорку на ім'я Ромі (Ніколь Кідман), яка відчуває, що їй недостатньо тієї близькості та сексуальних стосунків, що вона має зі своїм багаторічним партнером і чоловіком — театральним режисером Джейкобом (Антоніо Бандерас). 

Так у житті героїні з'являється новий об'єкт захоплення: зухвалий та значно молодший за неї інтерн Семюел (Гарріс Дікінсон). У пари починається пристрасний роман, що має садомазохістську природу. Фільм досліджує теми влади, бажання та контролю.

Ніколь Кідман антоніо бандерас еротична драма дівчинка

Світова премєра стрічки відбулася на 81-му Венеційському кінофестивалі. Для виходу на червону доріжку виконавиця головної ролі, володарка премій «Оскар» і «Золотий глобус» Ніколь Кідман обрала скульптурну сукню Schiaparelli з корсетним б'юстьє з органзи та оксамитовою спідницею-колоною.

У вересні фільм також представили на Міжнародному кінофестивалі у Торонто. Очікується, що картина вийде в широкий прокат 20 грудня 2024 року. 

Ніколь Кідман антоніо бандерас еротична драма дівчинка

Нагадуємо, що минулого місяця на екрани також вийшов новий детективний мінісеріал «Ідеальна пара» з Ніколь Кідман. Шоу Netflix розказує про весілля нащадка заможної родини, яке так і не відбулося через загадкове вбивство молодої жінки.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ