Netflix показав, яким буде 4-й сезон «Бріджертонів»

Продовження шоу про британських аристократів

АВТОР:

ФОТО: Кадри з серіалу

ОПУБЛІКОВАНО: 24 липня 2024

Стримінговий сервіс Netflix представив глядачам прев'ю 4-го сезону серіалу «Бріджертони» — популярної костюмованої драми, заснованої на романах Джулії Квінн. Відео демонструє фірмову естетику шоу, що повернуло в моду довгі рукавички, пір'я та сукні в стилі ампір, започаткувавши тренд Regency core, а також нагадує, хто стане головним героєм нових епізодів.

Серіал, що подивилися мільйони глядачів з усього світу, розказує про братів і сестер з родини Бріджертонів, які прагнуть знайти кохання в Лондоні XIX століття, а також про загадкову «пліткарку» — леді Віслдаун, ім'я якої нещодавно розкрилося. Сюжет 3-го сезону був зосереджений навколо постаті обдарованої авторки — Пенелопи Фезерінгтон, давньої подруги родини, з дитинства закоханої у Коліна Бріджертона. Героїня нарешті перестала ховатися і змогла налагодити особисте життя — вийшла заміж за чоловіка своєї мрії та народила дитину, не відкидаючи при цьому свій талант письменниці.

Люк Томпсон у ролі Бенедикта Бріджертона

Головним героєм 4-го сезону стане Бенедикт Бріджертон, роль якого виконав Люк Томпсон. Раніше ми знали його як вільного художника, що досліджує власну сексуальність, ігнорує суспільні заборони та не планує одружуватися. У 3-му сезоні Бенедикт мав палкий роман із Тіллі Арнольд — молодою вдовою, яка не визнає моногамних стосунків. Поступово жінка закохується в героя, однак він воліє тримати дистанцію.

У нових епізодах Бенедикту Бріджертону доведеться взяти на себе відповідальність за всю родину. Старший брат героя Ентоні вирушить разом із дружиною Кейт до її рідної країни — Індії та передасть Бенедикту обов'язки віконта. В новому статусі він має знайти собі дружину та завести власну сім'ю. 

Згідно з книгою Джулії Квінн «Бріджертони. Пропозиція джентльмена» супутницею Бенедикта, ймовірно, стане прекрасна незнайомка на ім'я Софі Беккет.

Очікується, що 4-й сезон шоу вийде на екрани у 2025 році.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ