Концертний фільм Тейлор Свіфт The Eras Tour став найкасовішим в історії

Стрічка перевершила успіх картини Майкла Джексона

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Кадри з фільму

ОПУБЛІКОВАНО: 9 січня 2024

У 2023-му американська співачка Тейлор Свіфт стала «Людиною року» за версією журналу Time, а на початку нового року одразу встановила світовий рекорд. Її концертний фільм The Eras Tour, присвячений однойменному туру артистки, став найбільш прибутковим в історії, заробивши в прокаті $261,6 мільйона.

Режисером стрічки виступив Сем Ренч, який раніше співпрацював з Біллі Айліш над проєктом Live at the O2. Фільм перевершив успіх картини This Is It Майкла Джексона, що вийшла на екрани у 2009 році, зібравши $261,2 мільйона. 

Тейлор Свіфт у концертному турі The Eras Tour

Прем’єра фільму Тейлор Свіфт відбулася в жовтні, і вже з перших тижнів він став хітом у США й Канаді та здобув прихильність глядачів за кордоном. Стрічка демонструє виступ артистки, що складається з 10 номерів, які презентують кожен з її альбомів — від першої платівки Fearless до релізів Reputation та Midnights. Усього співачка виконує понад три десятки пісень.

7 лютого Тейлор Свіфт продовжила тур масштабними концертами на стадіоні Tokyo Dome в столиці Японії. Протягом року співачка, на рахунку якої сотні нагород, включно з 12 преміями «Ґреммі», подорожуватиме світом. The Eras Tour вона завершить виступом у Ванкувері в грудні. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ