Ендрю Скотт і розкіш Італії в трейлері шоу «Ріплі»

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Кадри з серіалу

ОПУБЛІКОВАНО: 5 березня 2024

Компанія Netflix представила глядачам трейлер одного з найочікуваніших серіалів весни — кримінального шоу «Ріплі» з Ендрю Скоттом, що є новою екранізацією відомої книги Патриції Гайсміт. Роман, події в якому розгортаються в 1960-ті, розказує про загадкового чоловіка на ім'я Томас Ріплі, що мріє стати частиною вищого світу і готовий заради цього на страшні злочини.

Герой майстерно бреше та втирається в довіру до нащадка мільйонера Дікі Грінліфа і його нареченої Мардж Шервуд, з якими знайомиться на розкішному курорті в Італії. Однак жінка швидко розуміє, що з Томасом щось не так і він більше схожий на тінь людини, ніж на повноцінну особистість.  

На відміну від популярного фільму «Талановитий містер Ріплі» 1999 року, головні ролі в якому зіграли Метт Деймон, Гвінет Пелтроу і Джуд Лоу, в новому проєкті Netflix образ героя одразу представляється загрозливим.

Режисером шоу став Стівен Зелліан, також відомий як сценарист проєктів «Список Шиндлера», «Банди Нью-Йорка», «Дівчина з тату дракона» та «Ірландець». У його інтерпретації історія набуває драматичного і темного характеру нуару.  

Головну роль у драмі виконав ірландський актор Ендрю Скотт, якого глядачі люблять за образ іронічного священника в комедійному серіалі «Флібег» та амплуа Моріарті в детективному шоу «Шерлок». Також він знімався в картинах «1917» та «Незнайомці», що принесла йому номінацію на «Золотий глобус».

«Коли ти граєш відомого літературного героя, не хочеться просто копіювати. Мене цікавить ідея інакшості та дивацтва Тома. На мою думку, шоу саме про це. Він дуже неординарний персонаж, адже неможливо точно визначити, до якого світу він належить. Які в нього стосунки із сексом, смертю, сім’єю чи друзями? Цікаво, що екранні герої фактично складаються із суми фрагментів, які вам не потрібно грати»,

— ділиться Ендрю Скотт. 

Роль Мардж втілила американська акторка Дакота Феннінг, на рахунку якої фільми «Війна світів» та «Одного разу в Голлівуді», а її заможного нареченого Дікі зобразив британський актор та співак Джонні Флінн.

Також у кримінальній драмі знялися італійський актор Паскуале Еспозіто, співачка Еліот Самнер (відома як Coco) та номінант на премію «Оскар» Джон Малкович — зірка стрічок «Небезпечні зв'язки», «Прочитати й спалити» та серіалу «Новий Папа».

Прем'єра шоу Netflix запланована на 4 квітня. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ