Дивимося трейлер серіалу «Дисклеймер» з Кейт Бланшетт

Психологічний трилер від оскароносного режисера Альфонсо Куарона

АВТОР:

ФОТО: Кадри з серіалу

ОПУБЛІКОВАНО: 8 серпня 2024

Компанія Apple TV+ представила перший трейлер серіалу «Дисклеймер», головну роль у якому виконала володарка премії «Оскар» Кейт Бланшетт, зірка фільмів «Єлизавета», «Авіатор» і «Володар Перснів». Режисером проєкту став Альфонсо Куарон, найбільш відомий за стрічками «Гравітація» і «Рома».

Психологічний трилер «Дисклеймер» засновано на однойменному романі британської письменниці Рене Найт. Шоу розкаже про успішну журналістку на ім'я Кетрін (Кейт Бланшетт), до рук якої потрапляє роман, що здатен розкрити таємниці її власного минулого. У трейлері спогади героїні та кадри її нестабільного сьогодення переплітаються, а самій Кетрін ледь вдається уникнути автомобільної аварії.

У серіалі також зіграли Кевін Клайн, Саша Барон Коен, південнокорейська акторка та модель Чон Хо Йон, найбільш відома за шоу «Гра в кальмара», Коді Сміт-Макфі, Леслі Менвілл та Луїс Партрідж, знайомий глядачам за фільмом «Енола Голмс».

Музику до шоу створив американський виконавець і продюсер Фіннеас О’Коннелл, старший брат Біллі Айліш, на рахунку якого 10 премій «Ґреммі».

Прем'єра серіалу на Apple TV+ відбудеться 11 жовтня, однак декілька епізодів попередньо представлять на 81-му Венеційському кінофестивалі, який цього року проведуть на острові Лідо з 28 серпня по 7 вересня. Нагадуємо, що відкриє кіноогляд стрічка Тіма Бертона «Бітлджюс Бітлджюс», головні ролі в якій виконали Дженна Ортега, Вайнона Райдер і Моніка Беллуччі.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ