Disney розпочав роботу над продовженням фільму «Диявол носить Prada»

Все, що відомо про сиквел: деталі сюжету, хто зіграє в картині та коли варто чекати її виходу

АВТОР:

ФОТО: Кадри із фільму

ОПУБЛІКОВАНО: 10 липня 2024

Для фанатів відомої та вже культової кінокартини є довгоочікувані гарні новини: кінокомпанія Disney розпочала знімання продовження «Диявол носить Prada». Про це повідомило видання Variety. Оригінальний фільм за однойменною книгою Лорен Вайсбергер вийшов у 2006 році. Проте виконавиця головної ролі Енн Гетевей сумнівалася, що проєкт матиме сиквел. І ось, за даними ЗМІ, виробництво вже запущено.

Проєктом займається кінокомпанія Disneyправа на оригінальний фільм перейшли до неї після того, як корпорація придбала 20th Century Fox у 2019 році. Однак Disney поки що не давали коментарів з цього приводу. 

Над сценарієм, вірогідно, попрацює американська сценаристка та продюсерка Алін Брош Маккенна. Нагадаємо, що вона ж написала і сценарій для оригінального фільму. Зараз Маккенна веде переговори про те, щоб приєднатися до роботи над продовженням. За знімання сиквелу відповідає продюсерка першої частини Венді Фінерман.

«Диявол носить Prada»

Кадр із фільму «Диявол носить Prada»

Щодо акторів, то, звісно, всіх цікавить питання про повернення Меріл Стріп, Емілі Блант та Енн Гетевей. З першими двома вже ведуть переговори, а от про повернення Енн Гетевей до ролі журналістки Енді поки нічого не відомо. Нагадаємо, що в першій частині Стріп зіграла Міранду Прістлі — головну редакторку модного журналу «Подіум», а Блант — її помічницю Емілі.

Сюжет другого фільму побудований навколо Міранди Прістлі. Одна з найвпливовіших модних редакторок зіткнеться зі згасанням кар'єри на тлі зниження популярності глянцю. Емілі, її колишня асистентка, навпаки, стане провідним співробітником у великому модному конгломераті. Від рекламних бюджетів цієї організації залежатиме майбутнє «Подіуму». Міранда Прістлі отримає фінансову підтримку від компанії, в якій ухвалює рішення її експомічниця.

І головне запитання: коли ж чекати прем’єри сиквелу? Точної дати виходу фільму поки що немає, оскільки його виробництво перебуває на початковому етапі, однак вже зрозуміло, що це відбудеться не раніше, ніж через два-три роки. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ