Деніел Крейг повернувся до ролі детектива в новому фільмі «Ножі наголо»

Продовження кримінальної комедії

АВТОР:

ФОТО: Кадри з фільму

ОПУБЛІКОВАНО: 12 червня 2024

У 2019 році на екрани вийшла перша частина детективної комедії Раяна Джонсона «Ножі наголо», що зібрала зірковий каст та одержала схвальні відгуки глядачів. Головну роль у стрічці — проникливого приватного детектива на ім'я Бенуа Бланк — зіграв Деніел Крейг, найбільш відомий за образом Джеймса Бонда.

Успіх фільму в прокаті надихнув його творців, і у 2022 році історія отримала продовження, а наразі команда працює над 3-ю частиною серії — «Ножі наголо: Прокинься, мрець». Режисер проєкту поділився першим кадром зі знімань, на якому Деніел Крейг позує в класичному костюмі-трійці. Актор повернувся до образу детектива, продемонструвавши незвичну для себе зачіску — за сюжетом його герой відпустив довше волосся.

Про сюжет майбутньої стрічки відомо небагато. У першому тизері Бенуа Блан промовляє: «На початку з’явилися ножі. Потім розбилося скло. Але незабаром буде розкрито мою найнебезпечнішу справу». Репліка детектива нагадує про назви першого і другого фільмів франшизи: «Ножі наголо» та «Ножі наголо — 2: Скляна цибуля».

«Мені подобається у цьому жанрі все, особливо те, наскільки він пластичний. Він має цілий спектр відтінків — від Агати Крісті до Джона Карра. Досліджувати цей діапазон — одна з найзахопливіших речей у створенні фільмів про детектива Бенуа Блана»,

— підкреслює режисер картин Раян Джонсон.

Разом із Деніелом Крейгом у фільмі зніматимуться не менш популярні його колеги: зірка серіалу «Корона» Джош О'Коннор, Ендрю Скотт, відомий за трилером Netflix «Ріплі», Гленн Клоуз, Міла Куніс, Керрі Вашингтон, Джеремі Реннер, Джош Бролін та Кейлі Спейні, що зіграла у стрічці Софії Копполи «Прісцила». Прем'єра картини запланована на 2025 рік.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ